Показать сообщение отдельно
Старый Вчера, 00:42   #175153 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от алеккк Посмотреть сообщение
Реальность такова, что украина буферная зона, которая всех устраивает и тебя в том числе. Реальность такова, что ты всегда будешь жить в дерьме, но рассказывая про лугандон, про москалей, в ожидании очередной подачки весьмирснами , в ожидании светлого будущего.
Звісно, що Україна буферна зона я й не сперечаюсь. Але буферна зона між чим і чим? Між цивілізацією і гадючником-помийкою? Ну я буду жити в буферній зоні, але я не буду жити в гадючнику і помийці. Там будеш жити ти. Моя буферна зона буде потроху вичищати російське "дєрьмо", щоб в ньому не жити і викидати його на родіну звідки воно і прийшло. Тому навряд чи я буду жити в цьому "дєрьмє", а ти будеш жити в ньому точно. Більш того, я думаю, що ти і сам це вже усвідомив і тому тебе так бомбить. Ну так зо шо боровся. Хотів по багатому, ну то дєрьма в тебе буде багато. І от да, реальність ти усвідомлюєш чітко. Ти зараз думаєш про те, що тобі нікуди подітись. Ти можеш з того місця де ти народився, виріс, отримав паспорт і допоміг окупантам його убити поїхати в глиб Помийки, але думаю, що ти вже побачив як вона виглядає насправді і скільки вона може тобі дати попри те що обіцяла за зраду. В Москву ти не поїдеш, бо в тебе немає достатньо грошей, щоб там жити і влаштуватись. А на якийсь засратий Саратов в тебе мабудть і вистачить, але я в цьому не певен. І в Європу ти не поїдеш, бо в тебе немає грошей, а по друге тебе туди вже не пустять з тим фашистьским аусвайсом який тобі видали в Помийці. І в буфєрну зону тебе не пустять. Тому зможеш жити або в сірій зоні окупації, або в Саратові. Ну так собі пєрспєктіва для такої продовбаної сраки як ти, але на більше ти своїм іудиним існуванням не заслужив. Тому довольствуйся тим що є і не виставляй своїм новим хазяям свого недовольства напоказ. Бо виїбуть тебе в твій красний анус.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; Вчера в 01:00..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием