Шо я згадав, лапті косожопі. Ви тут піною заходились, що мовляв русскоязичниє гражданє України страдают і тєрпят від того, що їм начебто забороняють розмовляти на рускам язикє. І саме тому ви полізли на Донбасс і в Крим, щоб начебто їх захищати. Ну і защітілі знісши в ноль міста з цими рускоговорящими. Це тіпа лікування головних болєй методом відрізання голови. Нащот заборони російської мови в побуті це звісно ваш голімий піздьож, але суть не в цьому. Як я вже казав будь яка мова, в тому числі і російська це інструмент для комунікацій між людьми і вона використовується тоді коли це потрібно. Ну як пилка, яку береш в руки тоді, коли щось треба пиляти. І ніхто ту пилку в руки брати не буде, якщо людина наприклад працює бухгалтером. Ну так от будь який месенджер це такий же самий інструмент для комунікацій між людьми. І от у вас заблокували тєлєграм, а до цього заблокували вайбер і Ватс АП. І виходить, що вас тепер защіщать нікому від фашистької хунти і нацистського режиму. А самі ви ж на антімайдан не вийдете. Будете тєрпєть і страдать, як стадо баранів. А в мене в телефоні Телеграм, Вайбер, Ватс Ап, Сигнал і Фейсбук, Тік Ток і Ютюб. А у вас фесбешний Макс і всьо. То виходить, що всі страданія і заборони від яких у вашій уяві терпів україномовний і російськомовний народ в Україні тепер у вас? По ідєї ми як адіннарот повинні прислати вам Буданова з отрядом в 300 спартанців, щоб ви могли відстояти свої права і організувати там хоч би десяток якихось народних рєспублік. Но вот сука хуй вам. Хай вас тепер мусора через той Макс їбуть по всякому. Нехай вони вам срать заборонять без дозволу. А ми понаблюдаєм як ви в цих запрєтах без всякої защити поживете.

----------
Цитата:
Сообщение от Molistat
Я тебе конкретно на видео показал, что там помойка на обочинах. И чмыри.
|
Так свиня вєчно гамно знайде усюди. В твоїх єбєнях ці помойки на кожному кроці.
----------
Цитата:
Сообщение от Molistat
Качай скорее халяву хохол.
|
Нахуй воно мені потрібно? По перше я не люблю Мерседеси і БМВ ремонтувати. По друге в мене є схеми на свіжі машини. Мені їх достатньо. Буде потрібна якась конкретна то попрошу на форумі і хтось скине. А забивати комп всякою хуйньою не хочу. Так шо це ти халяву качаєш, а я беру тільки те що мені потрібно, або купую. В мене підписка в Лаунчі на схеми. Кнопка Датабейз активна.