Показать сообщение отдельно
Старый Вчера, 13:16   #175053 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Mems Посмотреть сообщение
Скот вот если сопоставить факты то получается когда ты бугагакаешь то потом ты весь в дерьме и пропадаешь на неделю
Я вот склоняюсь , что опять тебя постигнет участь обосраного терпилы .
Ты бы уже готовился , как бугагашнешь так сразу самый большой за все СВО ракетный удар , с почином тебя шлюшка запасайся памперсами , пендосы гуманитарку прислали ?
Бугага, кушай кальций, квадробэр козлообразний. І загалом, шо ти там сопоставляєш? Які нахуй факти в тебе. Ти ж різних конспірологів дивишся, а там не факти, а домисли. Ти ж дурний на всю голову і правду від вимисла не відрізняєш. Кажу тобі, вам піздець сєвєрний прийшов, а ти на якесь велічіє надрочуєш. Ваше вєлічіє це балалайка, самовар і дьоготь з пєнькою.
Я от дивлюсь як ваш Хуйлофюрер розходує російське скотом'ясо і каже, шо всьо ідьот по плану, то мабуть він таки задумав вас суттєво прорідити, щоб унавозити найтупіших, бо сил в нього вже немає терпіти вашу косоголовість.

Цитата:
Росія на фронті все більше покладається на іноземних найманців, у тому числі новобранців з Індії, Пакистану, Непалу, Куби, Нігерії та Сенегалу, оскільки її сили несуть більше втрат, ніж можуть заповнити. Як пише Bloomberg, про це заявив міністр оборони Великої Британії Джон Гілі.

Він зазначив, що раніше співвідношення втрат українців і росіян становило 1 до 6, але зараз цифри втрат російської армії зросли в рази.

"На деяких ділянках лінії фронту кількість втрат серед росіян зросла з приблизно шести до 25 на кожну втрату серед українців", - зазначив він.

----------

Цитата:
Сообщение от vcvcvc Посмотреть сообщение
Это всё тататорят вам с телевизора. Вылезай из схрона, оглянись что твориться. Победители блин. Кто сеять будет и где? Что жрать будете? Печеньки нуланд?
Тю блядь, ми вже чотири роки їмо пєчєньки нуланд, це тільки одному тобі не зрозуміло.
Ми нє сєєм і не жньом,
Ми кацапам рило б'йом.

----------

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
а у нас есть ресурсы и возможности
Єсть, єсть, тільки продати ви їх не можете, а з бочки з нафтою ракету не зробиш. Ну в принципі зробити можна, але тобі доведеться помідори по косарю купувати. Не знаю наскільки тебе вистачить з такою ціною на комуналку, но не думаю шо надовго. А шо там кацапські діабєтіки, за індійським інсуліном в черзі стоять?

Последний раз редактировалось Dad_Cats; Вчера в 13:04..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием