Цитата:
Сообщение от Dad_Cats
Чиєї вашої? Наша в нормі. Присутня в ООН, визнана в своїх кордонах. Народ і ВСУ її продовжує захищати. Моя країна має повагу набагато більшу чим до вашого фашистського нападу. На мою країну надіється Європа, яка зараз не здатна себе захистити від вас. Що значить ціною країни? Подивись на свою. От ваша заплатила саме цю ціну за те, що напала на мою. Знищила саму себе, стала ізгоєм на яку навалено санкцій більше чим на кого небудь в історії. Твою країну не поважає ніхто в світі. Ні Індія, ні Китай. Визнаних кордонів не існує, бо те що ви написали в своїй т.н. конституції не визнав ніхто окрім КНДР, такого самого ізгоя як ви. Навіть Іран не визнав. Ви стали диктаторською фашистською державою з народом фашистом який підтримує свого диктатора і фюрера. Ми знищили ваш рейтинг військової сили, ми показали, що ваша ПВО - кусок гімна, яка не здатна перехопити одиночні одномоторні безпілотники, а крилаті ракети тим більше. Про балістику можна і не говорити. Всі ваші броньовані колони техніки знищені. Більше мільйона живої сили знищено і скалічено. Економіка на грані краху. І вам ніхто не допоможе відновитись до довоєнного стану, щоб більше не давати вам шансу на нову війну. Вас будуть тупо доїти як ресурсну помийку за мінімальні ніштяки які ви не зможете використовувати в воєнних цілях. Росіян будуть фільтрувати на предмет шпигунства по всьому світу. Ваша влада відключить вам інтернет і закриє кордони, щоб не втрачати рабів. Здрастуй НЬЮ СССР.
Тут ти трошки неправильно аналогію провів. Ти скажеш що тобі сподобався колір мого Пежо і захочеш його віджати. Я тебе в'їбу по твоєму брудному рилу, а ти вночі підло спалиш цей Пежо. А вранці будеш бігати і кукурікати, що я сам його спалив. Оце буде правильна аналогія яка відповідає тому, що робите ви. Я вчора в Гостомелі заводив Пасат Б5 який заглох на мийці. Приватний сектор. На подвір'ї новий, но ще не закінчений двоповерховий будинок з піноблока і вже з дахом. Хазяїн живе у вагончику який тут же стоїть. Чувак років до 40. Так от він розказував про окупацію, коли прийшли фашисти. Що снаряд з вашого танка прилетів в будинок і залишилось лише дві стіни. Його сусід вирішив не тікати і алишився дома. По його будинку не стріляли. Але зайшли і тупо вигнали його нахуй без нічого і поселились там. Потім коли фашистів вигнали він повернувся і довго вичищав гімно по всій оселі. А перший про якого писав за три роки відбудував будинок. І думаю що до кінця цього року, судячи з стану будівництва вже зможе там жити. Ірпінь, Гостомель, Буча, Бородянка, Покровське, Блиставиця всі ці міста і села вже відновили всі багатоповерхівки повністю. З приватним сектором складніше, але люди будують і відновлюють. Так от Україна після вашого сраного нашестя відбудується скоріше чим ви собі уявляєте. А от ви будете в такій сраці, що СССР вам раєм покажеться. Так шо біжи нахуй, Пєдєраст гнойний, я тебе в рот їбав, ти сам напросився.
|
проснись, у тебя с шароваров гымно потекло
ходи по Ирпиню внимательно, оттепель настала и какашка прилетит мягкой и тёплой и ты узнаешь,что сосед кушал.
Я тебе говорил шо будете хуярить друг друга? уже, ТЦК не даст соврать, так это только начало, дальше вообще пиздец начнётся, одна сцука суп жирный аппалоником хлебала, а ты плять нераб конченный в очереди часами стоишь? так чы не? нерабы плять, панду гэтььь, уси на майдан, щээээ нээээ вмэээрлааааааааааааа