Так ти завжди коли мова заходить про авіацю починаєш строїти з себе експерта з авіації і затикати іншим рота, буцімто тільки ти знаєш істину, а іншим нехуй супротив тебе щось розказувати. І от саме в цьому проявляється всі ваша російські зверхність, пихатість і самовпевненість не засновані ні на чому. Ні на яких досягненях хоч би в чомусь, щоб перевершувала чиїсь, чи які би були вашими власними розробками. Якби росіяни були розумними як китайці, які побудували свою науку і технології на західних ідеях і розробках, вони були би скромішими в виділенні себе над іншими. Но ніт, росіянин який живе всю свою історію в гімні і користується всим західним хоче той Захід знищити як джерело зла і розпусти. Йому навіть на думку не приходить мисль, що після так бажанного ним знищення Заходу він сам опуститься в такий дикий і безпросвітний мрак, що і уявити важко. Але росіянин так не мислить. Він іде захищати і звільняти Бахмут, а потім стоїть серед руїн і трупів своїх і чужих, радіє що от жеж звільнив, досяг того чого хотів, но тепер тут жити не дуже комфортно, треба далі йти і звільняти. Но мислєй, що він робить щось не те навіть не виникає. Тому я і кажу: - Ви тупі уйобки, мислити на перед не здатні, осягнути скоєне вами не здатні, враховувати помилки не здатні, вчитися не здатні. Ви здатні тільки засрати все і розвалити. Ви як вірус, який живе поки знищує, а потім вмирає разом з знищенним організмом. Тобто ви помилкова гілка людства створена для прикладу наявності зла. Ви не можете давати вказівки комусь щось робити, бо ваші вказівки не несуть правильності ні в якому випадку. Тому ні вірити вам, ні виконувати ваші вказівки не можна і шкідливо для власного виживання. Ви цим можете тільки заразити здорове тіло. Ти зражений вірусом зла і брехні, ти не можеш давати вказівок і ніхто не повинен їх виконувати. Більш того діяти треба прямо протилежно, щоби не заразитись твоєю скаженністю путінської самовпевненості, фашизмом і нацизмом.
----------
Стосовно твоїх знань авіації, то ти їх знаєш мізер мізерний. Це як приклад водія машини, який знає як завести машину і як на ній їхати, бо його цьому навчили в автошколі. Але цей же водій буде стояти перед капотом і не знати чому у ньоо зірвало патрубок з радіатора і витік антифриз. Тому що цей водій не знає принципу роботи двигуна і того на яких принципах взагалі побудована і працює автомобіль. А деякі навіть не можуть відрізнити кришку горловини для масла від кришки охолоджувальнох рідини. Так от ти скоріше за все такий водій літака і не більше. Тому твої зверхні поучання не лізти в розмови про авіацію смішні. Будь яку інформацію, якщо вона цікава і є бажання я можу прочитати в інтернеті, а в тебе такого бажанн можливо не було саме про цю інформацію. І от ти вже знаєш менше чим я, хоч і я знаю не багато, але при більшому моєму бажанні чим твоє в знаннях я буду володіти більшим об'ємом знань чим ти, не дивлячись на те, що ти сорок років тому сидів в кріслі якоїсь старої сушки. Осягни цю просту логіку і не строй з себе єксперта. Будеш виглядати більш пристойно.
----------
Да, с праздніком лапті, скоро розгром ВСУ. А поки ви ВСУ не розгромили ці самі ВСУ сьогодні вночі розгромили ще один арсенал ГРАУ в Котлубані сталінградської губєрнії. Горить, бахкає, полихає, об'явлена евакуація лаптєй. Слава Україні? Героям Слава!

А ну да, Бєлгород традиційно сидить без Свєти, там знову прилетіло по підстанції і Свєта сказала ну його нахуй. Атаковиний також завод "Прогресс" в Тамбовській губєрнії який випускає обладнання для управління реактивними системами. Та у вас просто джек пот сьогодні, козломорді ви лапті.