Цитата:
Сообщение от алеккк
живу в Российской Федерации, понимаешь слово федерация?
|
Ніхуя не понімаю я це слово в данному розумінні. Фєдєрація в загальновідомому розумінні це союз національних держав -суб'єктів. В вашому випадку туди входять помоєму 21 національні республіки, не включаючи туди Крим з ДНР і ЛНР, бо це ніхуя не національні об'єкти, а протизаконно приєднані території України. Там в вашій федерації є навіть автономна єврейська область. Але там ніхуя немає ніякої російської республіки. Тому ніхто не розуміє що таке російьська федерація. А оці три неприродні гомункули Кримолиниридинири взагалі роблять цю федерацію хуйньою без визнаних кордонів, а тому територією 404 і бантустаном. Шо, не так, нє?
----------
Цитата:
Сообщение от алеккк
да ёпт, он всем показывал, за пианино в кукуеве без рук, там даже свидетель был, второй ассистент, засвидетельствовал, а ты шо не видел? Ну теперь ощущаешь
|
Та я тут при чому? Це ж ти тілько що мене запевняв, шо Зєля обрєзаний і ти це точно своїми очами бачив. Значить ти стирчав там їбалом в піаніно замість пюпітра з нотами і ухилявся губами шоб хуй обрізаний не впіймати. Но думаю, шо в піаніно було мало місця і тобі це не вдалося, бо там жеж було таки два хуя. Другий хуй був обрізаний, чи не? А я ж був в залі і бачив піаніно ззаду. Ще й подумав, а хто їм сторінки на нотах перевертає? А тепер після твого зізнання все стало на свої місця. .