Показать сообщение отдельно
Старый 31.01.2026, 16:31   #173772 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Mems Посмотреть сообщение
Так просто тебе скажу еще в 19 году я одному украинцу пытался выслать 2 оперативки памяти для компа
Десь ти пиздиш, бо 2023 коли мені потрібен був карман для SSD, сам диск і дві планки, я просто пішов в магазин і купив їх, при цьому вклався шось в 3000-4000 гр. Міг замовити в інтернеті, але не хотів чекати. Нахуй цей ширпотрєб замовляти з Росії? Кому таке в голову прийде?

----------

Цитата:
Сообщение от angtar Посмотреть сообщение
Распорядок дня хохла...

Нажмите на изображение, чтобы открыть его в исходном размере.
Рівень поезії якою ти вдохновляєшся повністю відповідає моєму уявленню про кацапів. Нормальна людина б такий шлак ніколи би не читала і більш того навіть як би прочитала вимушено, ніколи би не показувала нікому, но це ж не про тебе. Ти як голодна собака бігла, вхопила зубами кусок гівна і ковтнула.

----------

Цитата:
Сообщение от Mems Посмотреть сообщение
и существуете сейчас на данный момент пока вам шлют бабки пендосы
Ти в якомусь інформаційному вакуумі живеш. Якщо ти не в курсі, то з моменту приходу до влади Трампа нам зовсім не шлють гроші пєндоси. Ні цента. Якщо ти цього не знав, то скільки коштують тут твої вскудахти і вскукарєки про наше "будущеє"? Ти шось заявляєш. з піною у рота доводиш, а воно і близько не відповідає реальості. Якщо мені потрібно спростовувати всім відомі речі про які ти пишеш, то скільки істини в твоїх словах:? Нуль. Ти шо тупо гєнєріруєш брєд?
Що стосовно Европи, то там чудово знають чим ви являєтесь і яку загрозу для них представляєте і дають нам гроші, щоби ми своєю кров'ю зменшували ваш потенціал. Да, ми це усвідомлюємо, но в нас інших варіантів немає. Це екзистенційна війна. Або ми втратимо життя і свою державу, або ми дотягнемо вас до коллапсу за допомогою європейських грошей. Грошей в ЕС навалом, в них кишка тонка, але грошей там навалом, а вони знають що в них кишка тонка, тому будуть давати гроші до самого вашого кінця, бо в них теж немає інших варіантів. Вони вважають, що краще, якщо ваші сракєти будуть летіти по нам, а не по ним і тому платять і будуть платити поки ви кору на березах гризти не почнете.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 31.01.2026 в 16:36..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием