11.01.2026, 17:55
|
#172383 (permalink)
|
|
Новичок
Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях
|
"Те, що я побачив у Бучі...": Міністр оборони Британії заявив, що викрав би Путіна
Цитата:
Міністр оборони Великої Британії Джон Гілі заявив, що викрав би російського диктатора Володимира Путіна для притягнення його до відповідальності за воєнні злочини в Україні. Так Гілі відповів на запитання журналіста Kyiv Independent про те, якого світового лідера він би викрав, якби була така можливість, передають Патріоти України.
Він зазначив, що воєнні злочини РФ включають «те, що я побачив у Бучі під час одного з моїх перших візитів в Україну», а також «викрадення деяких українських дітей, яких я зустрів в Ірпені».
Перебуваючи на місці російського удару по багатоповерхівці в Дарницькому районі Києва та вказуючи на неї, Гілі сказав, що ця будівля «розповідає все, що треба знати про президента Путіна та його рішучість не лише вести війну проти України, а й наносити удари по мирних жителях, містах, інфраструктурі, від якої люди абсолютно критично залежать посеред зими».
Міністр оборони Великої Британії додав: «Цю людину потрібно зупинити. Цю війну необхідно зупинити». «І наша місія полягає в тому, щоб підтримати Україну в її сьогоднішній боротьбі та допомогти забезпечити мир на цей момент, — підкреслив Джон Гілі.
|
----------
Цитата:
Сообщение от Mems
Ввы там в ипсо намалюете еще не то , ты этот градусник у шефа в нужнике фоткал ? Так он русский агент , вся хохлятина уже в фарингейтах градусники повесила или если нет на восточный тогда , или в норку сбу Ты бы что выбрал какую норку под Славянском либо парашу в БВК № 85 ?
|
Синьку смокчеш, жаба козломорда?
----------
Цитата:
Сообщение от Mems
Колония пендосов или нет лучше калония от слова кал , будут вывозить из этой помойки добро какое осталось ,
|
Не треба думати, що всі такі як ви. Такого як ви більше ніхто не робить. В них унітази і стіралки свої є, наші їм не потрібні. А ви да, з лугандона навіть трамвайні рейки вивезли.
Последний раз редактировалось Dad_Cats; 11.01.2026 в 17:56..
|
|
|