Цитата:
Сообщение от алеккк
у тебя шо от пэрдэжа очи повылазили? там написано с 1991 года, чы написяно!
злые языки говорят шо в кукуеве света нет два дня, повезло у кого газ есть, кирпичи на плите греют, а у кого электричество декоммунизированное
греются свидомостью, но то хуйня, генерал Мороз идёт, замерзнет канализация будете срать соседу на голову, помнишь дамбить бамбас, расскажешь потом, нерабы плять, панду гэтььь, уси на майдан, щээээ нэээ вмэээрлаааа
|
Та я бачу, шо там написано, но там же і про сьогодні написано і про 2014. Це ж з весь час з 91 по сьогодні, чи ти вже дав в зад, бо сам все зрозумів? Мені здається, що це та сама різниця, де 700 тис на фронті, а призвано 2.2 мільйона в Хуйлостані. Правильно мислю? Притому прикинь, лугандонських сєпарів в задубілому вигляді ніхто не рахував. Ніхто на цей мусор навіть уваги не звернув. А шо там в Лугандоні без каналізації і води? Кидаєтесь гімном в пакетіках з вікон?
----------
Цитата:
Сообщение от Иван427
Чем бля?
|
Вилізла синя потвора. Біжи нахуй мухою, уєбан пропитий, поки я тебе не обісцяв

----------
Лапті козломорді, вам щось каже число 1418? Сьогодні час вашої йобаної війни зрівнявся з війною СССР проти нацистської Німеччини. І як вам підсумки вашої героїчної боротьби з бандерівцями і хунтою? Шось не дуже, да? Якось ви не дуже дідов пофторілі. Єта какой-та позор...