Цитата:
Сообщение от Иван427
А чего это подводных лодок стало не две как раньше?
|
Це тому, що ти тупий як пробка і ніколи не думаєш перед тим як написати. Тому кожен раз показуєш свою примітивність. Я вже збився з рахунку скільки разів ти показував свою тупість. Подивись ще разок на картінку, там великими буквами написано, що це ваші втрати тільки за 2025 рік. В картінку не увійшли втрати за попередні роки. Госпідє, яке ж ти слабоумне і недорозвинене.
----------
Цитата:
Сообщение от =Stil=
Ну может из своего *который вы своим считаете), но наш народ в Донбассе вы убивали.
|
Ну не було на Донбасі ніякого вашого народу, не натягуй сову на глобус, а то так ти допиздишся, що ваш народ і на Брайтоні живе. Ваш народ живе тільки в міжнародно признаних кордонах РФ. Та і то не відомо про який народ іде мова. В російському народі немає рускої нації, бо ваші території не мають рускої етнічної території де б компактно проживали в історичному минулому рускіє. Ваша територія налічує землі багатьох народів, але там немає землі де би проживали саме рускіє. Русь виникла на території Києва, Чернігова і т.д. Ти наприклад живеш на території, яка була пустим степом і Катерина віддала ці землі українським козакам, щоб вони охороняли кордони від набігів різних кочевників. Але це не етнічна територія руських людей. Це територія де бігали туди сюди якісь дикі мусліми і немусліми і грабували кого попало. Так що ваш російський народ це якесь розмите поняття яке нікому нічого не скаже. І це дуже зручна штука для придумування всяких небилиць заради ваших агрессивних експансій. Воно вже не працює. Немає ніякого російського народу, бо немає російської нації. Ви зброд різної шелупоні. Генетичне сміття.
----------
Цитата:
Сообщение от =Stil=
забываете доброе, предаете и становитесь крысами.
|
Може там згадувать немає чого про доброє? Бо я дійсно не пам'ятаю від росіян нічого доброго. Може нагадаєш, що я забув? Різанину в Києві військами Мурав'йова? Громадянську війну? Голодомор? Кріпосне право? Дві світові війни які прокотились по українських землях з вашої вини? Знищення українського козацтва? Війну українців в Афганістані? Ваші газові, сирні і молочні війни? Тузлу? Розграбування наших ресурсів під час СССР? Так що доброє я повинен пам'ятати?
----------
Цитата:
Сообщение от Mems
Иди калеса закупай скоро у вас дефолт ты на свою туалетную бумагу даже отжим от кактуса не купишь
|
Поки що за один їхній листок туалєтної бумаги потрібно ваших цілих 90, тобто рулон. Так шо про дефолт я б постіснявся пиздіть. От коли буде навпаки тоді і кукарєкнеш. А поки що ваше сонце не зійшло.
Ну і да, з Капустіним ми вас наїбали знатно. Півмільйона баксів ви просрали і Капустін продовжить командувати РДК. От блядь куда не кинь кругом клин, да, криса ти косожопа?