Показать сообщение отдельно
Старый 02.01.2026, 11:28   #172101 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Иван427 Посмотреть сообщение
А чего это подводных лодок стало не две как раньше?
Це тому, що ти тупий як пробка і ніколи не думаєш перед тим як написати. Тому кожен раз показуєш свою примітивність. Я вже збився з рахунку скільки разів ти показував свою тупість. Подивись ще разок на картінку, там великими буквами написано, що це ваші втрати тільки за 2025 рік. В картінку не увійшли втрати за попередні роки. Госпідє, яке ж ти слабоумне і недорозвинене.

----------

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
Ну может из своего *который вы своим считаете), но наш народ в Донбассе вы убивали.
Ну не було на Донбасі ніякого вашого народу, не натягуй сову на глобус, а то так ти допиздишся, що ваш народ і на Брайтоні живе. Ваш народ живе тільки в міжнародно признаних кордонах РФ. Та і то не відомо про який народ іде мова. В російському народі немає рускої нації, бо ваші території не мають рускої етнічної території де б компактно проживали в історичному минулому рускіє. Ваша територія налічує землі багатьох народів, але там немає землі де би проживали саме рускіє. Русь виникла на території Києва, Чернігова і т.д. Ти наприклад живеш на території, яка була пустим степом і Катерина віддала ці землі українським козакам, щоб вони охороняли кордони від набігів різних кочевників. Але це не етнічна територія руських людей. Це територія де бігали туди сюди якісь дикі мусліми і немусліми і грабували кого попало. Так що ваш російський народ це якесь розмите поняття яке нікому нічого не скаже. І це дуже зручна штука для придумування всяких небилиць заради ваших агрессивних експансій. Воно вже не працює. Немає ніякого російського народу, бо немає російської нації. Ви зброд різної шелупоні. Генетичне сміття.

----------

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
забываете доброе, предаете и становитесь крысами.
Може там згадувать немає чого про доброє? Бо я дійсно не пам'ятаю від росіян нічого доброго. Може нагадаєш, що я забув? Різанину в Києві військами Мурав'йова? Громадянську війну? Голодомор? Кріпосне право? Дві світові війни які прокотились по українських землях з вашої вини? Знищення українського козацтва? Війну українців в Афганістані? Ваші газові, сирні і молочні війни? Тузлу? Розграбування наших ресурсів під час СССР? Так що доброє я повинен пам'ятати?

----------

Цитата:
Сообщение от Mems Посмотреть сообщение
Иди калеса закупай скоро у вас дефолт ты на свою туалетную бумагу даже отжим от кактуса не купишь
Поки що за один їхній листок туалєтної бумаги потрібно ваших цілих 90, тобто рулон. Так шо про дефолт я б постіснявся пиздіть. От коли буде навпаки тоді і кукарєкнеш. А поки що ваше сонце не зійшло.

Ну і да, з Капустіним ми вас наїбали знатно. Півмільйона баксів ви просрали і Капустін продовжить командувати РДК. От блядь куда не кинь кругом клин, да, криса ти косожопа?

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 02.01.2026 в 11:31..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием