Цитата:
Сообщение от angtar
ну да, взяли фото внука бандеры и ИИ озвучил его...
тебе самому не смешно?
|
Ти як тупе брєвно. Ще раз: сотня міжнародних слідаків, викопували з ям трупи, вивчали способи їх вбивства, відео з камер, фото людей в підвалах з зав'язаними руками і розстріляних. Свідчення жителів Бучі, фото розстріляних людей на вулиці, жінок, чоловіків, ти ставиш значенням нижче чим взяте невідмомо ким, невідомо звідки, без всяких документальних підтверджень, просто цитуючи телеграм канал сумнівного походження. І ти вважаєш, що ти нормально сприймаєш реальність? Нє ну залишайся таким, я ж не проти. Мені похуй який ти, я ж не буду з тобою жити на одній вулиці і здороватись з тобою при зустрічі. Я невимовно радий, що такого ніколи не станеться, щоби мені ходити по одній землі з тупими нелюдами які хочуть замазати злочини своєї армії і переконують себе в тому, що те що відбулось не могло бути, бо їм це не сприймається і вони не хочуть щоб про них хтось знав те, які вони є насправді. Це не моя проблема, як українця. Я знаю хто ви. Не вірю, а знаю. Розумієш різницю. І підсовувати мені ваші явні фальшивки немає смислу. Я ж пояснив чому. Бо є невідворотні факти. ФАКТ - це подія яка відбулася в реальності і якій є неспростовані докази. Всі нікчемні зусилля вашої дешевої брехливої пропаганди заради спростування вже доказаних фактів можуть працювати з вами, бо ви перед цим були перетворені на тупих слухняних мразєй, без совісті, емпатії і моралі. Ну це ж і є основна причина нашої з вами війни. Ми не хочему бути схожими на вас. Ми нічого проти вас і вашого світосприйняття не маємо і хочемо лише одного, щоби ви не лізли до нас з вашими людожерським звичаями. Ми вам просто це забороняємо прямо зараз. Ви нам не потрібні. Жеріть самі себе, а нас не треба. Чим раніше ви це усвідомите, тим більше вас залишиться. Пиздіть один одному, пиздіть один одного - нам на вас похуй, но ми будемо вас вбивати доки ви будете безчинствувати на нашій землі і намагатись встановлювати в Україні свої дикі звички і звичаї. Вони нам не потрібні, бо вони антилюдські. Ви нелюди, по доброму вам кажу, ідіть нахуй, займіться дома своїми звичними справами - грабуйте, гвалтуйте, вбивайте, але у себе вдома. Ми не проти. Хочете, можете скакати і жерти пєчєньки кім чен іна, і сі дзін піна. Нам похую. Шо хочете те й робіть. Хоч перевороти кожен день разом з під'йомами. Набивайте свій вконтактік штучноінтелектними картінками які ви добрі, благородні і непереможні. Нам теж похуй, бо ми не читаємо вконтактік.