Цитата:
Сообщение от angtar
Внук бандеры: «Для подъёма национализма нужна была своя Буча»
Бандеровец в откровенном заявлении признал, что резня в Буче была спланирована и осуществлена бандеровцами для радикализации украинского общества. По его словам, такая провокация была необходима, чтобы «люди заговорили на украинском» и укрепились в националистической идеологии.
Данное признание прямо указывает на то, что трагедия в Буче была сознательной операцией украинских националистов, направленной на разжигание ненависти и создание повода для подавления инакомыслия.
|
Та яка мені різниця, що ви там штампуєте від чийогось імені, щоби відмазатись від різні в Бучі. Це повністю марна справа відносно мене. Я живу поруч з Бучею, я працюю в Бучі, я бачу сліди які ви залишили, я раз в тиждень проїзжаю повз кладовища спалених і розстріляних вами цивільних машин, де ви вбили сотні людей. Ви щтампуєте цю хуйню сотнями і тисячами і похуй, що над вашими злочинами працювали сотня слідаків з різних країн, задокументовані сотні відео ваших злочинів, сотні свідчень живих свідків тих подій. Є навіть один ваш підсудний який розстріляв двох охоронців супермаркету "Новус". А нацисти стараються, ліплять свої дешеві подєлки, придумують внука Бандери, лише біи відмазатись від своєї озвірілості і людожерства. Не старайтесь, не вийде. Ми знаєм хто ви є, і ми знаємо, що всі ви будете відповідати за різню. Як ми відповідаємо за Волинь, так і вам і через 100 років будуть нагадувати Бучу. Змиріться. Не плодіть сущності. Все вже вами зроблено і все зафіксовано в документах. Ви вже на дні і продовжуєте його пробивати далі.
----------
Цитата:
Сообщение от angtar
блохастый, ты совсем запизделся...
ты этому совку присягу давал!
|
Ну і що, совок помер разом з моєю присягою. Немає совка то немає і присяги. Я ж не Росії присягу давав, щоб зараз ти мені нею в очі тикав. До того ж є Україна, яка була частиною совка, то і моя присяга раз я був українцем, служив в українському Криму, залишається дійсною для України як колишньої частини совка. Хоч так, хоч як це сприймай. Моя совість чиста. Я Росії не присягав.