Показать сообщение отдельно
Старый 17.12.2025, 10:45   #171508 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Mems Посмотреть сообщение
Ты там блеял , что В Россию вернутся войны и будет пизда ну так возвращаются и все норм
Ну да, ріжуть вас як овець нечесаних. Так вже ріжуть навіть не вони, а школьніки, які проніклісь духом пабєдобєсного патріотізму і вчать родіну любіть прямо в школі за допомогою балончика з газом і ножика. І це ж ще не починали робити ті, хто дохнуть за родіну за путіна десь під Покровськом. От повернуться і будеш ти скакать як сайгак, спасаясь від погоні.
... И снова копыта как сердце стучат
И нет нам покоя гори но живи
Погоня погоня погоня погоня в горячей крови

----------

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
У тебя влажность 90% и тут не важно, что нет серьезных морозов, топить асе равно придется))
В минулому році не топив і в цьому з чого б? Це в тебе влажность, бо море в 100 км. Немає в мене ніякої влажності. В гаражі буду звісно, але я туди дизельну вебасту купив 200 грамм солярки за годину. Я можу і в квартирі топити, 8 гривен куб, але нахуя мені більше 21 градуса. Мені й 17 градусів норм. Спортивний костюм надів і гуляй.

----------

Цитата:
Сообщение от cfkvsi Посмотреть сообщение
Поэтому хохлодрочеры и стремятся,до последнего чубатого воина.
Поки що до останнього русака виходить нормально. 1% чоловічого населення Хуйлостану вже випиляли. Це багато чи нє?

----------

Цитата:
Сообщение от Иван427 Посмотреть сообщение
Сообщение от Kot 01
Такое мог изрыгнуть только полный долбоёб, как можно сравнивать боекомплект субмарины и оружейки? Для изъятия боекомплекта из подлодки потребуется не один день и еще больше на загрузку. А вот теперь придержи кастрюлю немного и размысли, думать для тебя не дано, как она будет стоять на боевом дежурстве?
Да этим ебланам лишь бы что пиздануть с умным видом.
Два профессора кислых щей
Старый хрен и чмо предатель)
Якби ви довбойоби служили в армії то щось би чули про нормативи. 24 зенітних ракети піднімаються з барабанів в трюмі по одній на дві пускові установки противолодочного корабля і знімаються з нього під'йомним краном за півтори години. Потім відвозяться на базу на обслуговування. Так було під час моєї служби в Севастополі, що я сам і спостерігав, бо ми повинні були чергувати з пожарною машиною під час цієї процедури. Чотири матроса в Сухарскій бухті з двома тачками розвантажували повний вагон ящиків з снарядами за 19 хвилин. Норматив блядь. І ні хвилиною більше. Чотири торпеди, або чотири ракети з підводної лодки знімуться ще бистріше чим 24 ракети. Відкривається ляда зверху лодки і ракети, чи торпеди виїзжають з торпедних апаратів в трюм, а потім піднімаються краном на пірс, далі на машину. Які блять нє одін дєнь, ідіоти? Півтори-дві години.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 17.12.2025 в 10:49..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием