Показать сообщение отдельно
Старый 11.12.2025, 16:54   #171330 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 0 раз(а) в 0 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Dad_Cats Посмотреть сообщение
Ти шось читав про генерала Власова? Почитай, прозрієш. Це генерал, який одним з перших прийняв бій з німецькими військами, всі тікали, а його війська стояли, потім попали в оточення і він щоби врятувати своїх солдатів здався разом з військами в полон. Під його відповідальністю були люди, живі люди, життя яких для нього було цінним. Ну а далі вже як вийшло. РОА це руская освободітєльная армія. Боролась з комуністами на стороні німців. Вибір в них був не великий. Шо то шо то - суть людиноненависницька ідеологія. Але на той час і в той момент ще ніхто не сприймав нацистів гіршими від комуністів. Ну і вибір очевидний померти, або здатися і воювати проти тих хто кинув війська Власова, просрав командування військами і залишив без підтримки. Так що моє відношення до Власова двояке. Він достойний поваги як жива і відповідальна за життя інших людей людина. Я відношусь до його дій з розумінням того часу і того моменту подій. А алеккк якраз гнилий хахол. У Тараса Григоровича про нього як хохла є строки: "За шмат гнилої ковбаси і рідну матір продаси." От він за "пабагатаму заживьом" і продав. А тепер в пакєт майку сере і у вікно викидає. Я бажаю йому в ім'я тих загиблих російськомовних українців всього донбасу жити довго, жерти повною ложкою зневагу до нього як зрадника самих росіян, сточувати в ненависті зуби до до нас тих кого він продав і до вас які будуть його ненавидіти за те, що він вважає, що ви йому за цю продажність повинні платити і забезпечити достойне життя. Але його доля як у того придністровського лузєра, який прожив все життя в дірці ніщебродом і опудалом. Тут ще одне таке діряве бігає, Лупідолом звуть.
Я знаю про любанскую операцию.60 тыс советских солдат заморили голодом и утопили в болоте.

----------

Цитата:
Сообщение от фашист GASCHE Посмотреть сообщение
Не демократия

Уже и Трамп понял что Зе не легитимный президент, а вовочка так обсирался доказывая что это не так
Трамп вчера говорил одно, сегодня- прямо противоположное,а завтра он уже не помнит что говорил,
Шизоид....
Этож надо так опуститься вам фашистам чтоб уповать на то что Трамп сдаст Украину))))
Армии значит уже не доверяем?!))))

----------

Цитата:
Сообщение от =гауптштурмфюрер фон Stil= Посмотреть сообщение
Ты дэбил даже в этом, звание капитан в Люфтваффе Германии - гауптман. Это ещё раз подтверждает твою ущербность
А я и не говорил что считаю тебя собака фашистская человеком и офицером!
В люфтваффе не служили сотрудники СС и СД.
Поэтому ты к лётчикам никаким образом не относишься.Ты просто фашист.
Старый, больной фашист с шаршавым языком.....

Последний раз редактировалось путин вова; 11.12.2025 в 16:41..
путин вова вне форума   Ответить с цитированием