Цитата:
Сообщение от Иван427
Это я так понимаю про 308 нацарапано)
|
З поніманієм в тебе як завжди дуже туго. У 308SW змішаний розхід 6.8. Чисто місто -7.8 Це не малий розхід, але це комбі, а він на 300кг важчий від короткого. А на трасі якщо їхати 110-115 - 5.5. І це звісно не бензин, а євродизель.
----------
Цитата:
Сообщение от Иван427
Да мне как то похуй на твоё мнение.
Я тебе ничего доказывать не собираюсь.
Веришь не веришь,ваапще по хую)))
|
А мені і не треба твої докази, я і так знаю твій рівень фінансового благополуччя.

Твій стиль розмови, спосіб мислення, рєпліки і викрики ні про що і не в тему, невміння відділяти зерна від полови, відсутність індивідуальності і колективістський менталітет, де ви один одному тут лайкаєте тупі викрики. Все це видає твою обмеженість. А обмежені і стадні люди ніколи не бувають успішними. Успішними бувають тільки індивідуалісти, які користуються чужими напрацюваннями, але уважно і скрупульозно модернізуючи чуже і аналізують помилки чужі і свої. Навіть пиздіти треба з розумом, а ти пиздиш завжди не думаючи про те, що можеш спалитися на дрібницях які всім відомі. Ті у кого є аналітичні здібності ці дрібниці помічають і дають потім тобі їх понюхати. Тому ти не здатен вести найменший бізнес, бо не вмієш із гівна зробити конфєтку. І тому поміняти москвича хоча б на Авео в тебе практично без шансів. Ну або зняти з себе останні галіфе і влізти в кредит, а потім пиздувати на контракт щоб задвухсотитись. Таких довбойобів як ти у вас вже більше мільйона валяється, бо іншим способом заробити гроші вони не знали і не вміли. Бо були розумово обмежені як ти, но більш ніж ти ризиковані. Варіантів у тебе з твоєю обмеженністю всього два. Їздити на москвичу і не паритись, другий - взяти кредит, купити Авео, наростити проценти, а потім пиздувати на війну щоб розплатитись. Як бачиш перший варіант більш стабільний і раз ти не взяв досі кредит, то лише тому, маєш трохи обережності. Я наприклад ні разу в житті не брав кредит ні на що, а завжди жив на зароблене. Єдинні гроші в 12к баксів мені дав син, щоб я купив квартиру в Ірпені. І я їх потроху віддаю. Залишилось ще 7к. Але навіть якщо не зможу віддати, то ця квартира в якій я живу і квартира в КР залишиться йому в спадок, тому ні я не переживаю, ні він.