Показать сообщение отдельно
Старый Сегодня, 08:58   #170913 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Mems Посмотреть сообщение
Да я писал об котле он и сейчас есть , и писал я шлюшка что пленных не будет , так их и так не будет подтверждаю , ваши нацики в Мирнограде из 79-я николаевской бригада будут уничтожены .И вот в Мирнограде им сейчас "звиздец, как не везет", судя по скринам из их пабликов. То наша авиация их "отоварит" ОДАБами в товарных количествах (скрин 1 - почти две роты из 79-ки за пару дней намолотить 200-ми, это вам не хухры-мухры. И идем дальше Купянск узловой смотри через несколько дней захлопнут котел и пленных из азова никто брать не будет все будут уничтожены ,
Нажмите на изображение, чтобы открыть его в исходном размере.

У листопаді 2025 року РОВ втратили 31 190 осіб убитими, пораненими і полоненими, що трохи нижче від втрат за жовтень, але вище за показники за серпень і вересень, а також за всі інші з квітня 2024 року.

Позитивним моментом у такій низькій статистиці може бути те, що показник "200-х" (загиблих) у цій категорії склав рекордні понад 20 тисяч осіб! На сьогодні показник безповоротних втрат у РОВ становить у середньому 65%, що є вкрай аномальним дисбалансом для практично всіх воєн і конфліктів сучасності і навіть для ХХ століття.

У листопаді російські окупанти захопили 482 км² території України, що майже вдвічі більше за показник вересня та жовтня і можна порівняти з темпами захоплення територій під час літнього наступу в червні, липні та серпні. Найбільш провальною з оборони ділянкою фронту можна назвати Гуляйпільський напрямок у Запорізькій області, де площа захоплених територій у листопаді перевищила 200 км².

три місяці літнього наступу російські окупанти захопили 1 569 км², при цьому втративши 93 580 особового складу. Унаслідок цього пропорція втрат до захоплених територій у РОВ у літній період склала 60 тіл/1 км².

За три місяці осені армія Росії захопила 983 км² за втрат у 90 930 особового складу, що в пропорції становить 92 тіла/1 км².

Від початку 2025 року РОВ захопили 3 847 км² за понесених від початку року втрат 382 960, а пропорція втрат до захоплених територій становить 99 тіл/1 км², що є показником гіршим, ніж у 2023 і 2024 роках.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; Сегодня в 09:01..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием