Показать сообщение отдельно
Старый Сегодня, 00:10   #170859 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Иван427 Посмотреть сообщение
А куда БМВ делся?
На заправку поехал?

----------

В рот тебя ебать)
8 по 1.6 евро равно 12.8 евро сейчас 90 в итоге 1152 рубля бля
С косморасходом 15 по 60 выходит 900
Опять в рот тебя ебать)))
Тупица хуева

----------

Мені похуй скільки він коштує. Я заправляю євродизель 54 гривні за літр. Заїхав вчора без всяких черг, залив 50 літрів і поїхав. Сьогодні в гості приїхав син теж на Пежо, але новіший і крутіший 3008 2018 року. З'їздили в тир, постріляли з арки, потім купили кільце домашньої ковбаси в м'ясному і поїхали в сосновий ліс. Зажарили на вогні, попили пива , поспілкувались, побажали вам всім віртуально, щоб ви всі здохли в муках, шоб кожному з вас дістався персональний ФПВ і в вечері роз'їхались. Двома словами класно провели час.
Источник: [Только для зарегистрированных...] Форум по диагностике, автосканерам © autoprogs.ru
А шо в тебе знову мислі про збочений секс? Не попускає тебе твоє гомосяцтво, очко свербить? Давно тобі ніхто хуй туди не вводив? Ну заводь Москвича і на трасу. Який небудь рускій тобі свєрбьож поправить. Вас підарасів там як собак нерізаних.

Це ти виклав мій комєнт в якому написано, що машина куплена місяць тому, чи там про це нічого немає, але ти все одно знайшов аби що, щоб підтвердити, що ти пиздячий підарас? Ваня, от як ти живеш такий обісраний всіма і самим собою? Ну це ж на скільки треба себе не поважати, щоб знайти шо попало і викласти як доказ свого піздєжа? Ну давай придумай шо небудь ще, зашкварся ще трошки, інтєрєсно ж чим ти мотивувався щоб викласти те що ти виклав як доказ. В тебе ж був варіант просто тихо проїхати, но ти вибрав шкваритись як підарас пиздун і далі. Ти ніколи не думав, що ти безнадьожно глупий?

Последний раз редактировалось Dad_Cats; Сегодня в 00:11..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием