Показать сообщение отдельно
Старый 17.11.2025, 23:38   #170239 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от angtar Посмотреть сообщение
блохастый, а тебя чипировали уже?

[Только для зарегистрированных...]
Ти тупий як дєрєвєнська баба, яка воює з вишками 5G. Ти ж машини ремонтуєш, чи дрочиш коли сереш? Тобі шо зетку на лобі молотком вирубали? Ти не відрізняєш чіп від GPS трекера? Ти перестав критично мислити і аналізувати те шо бачиш в інтернеті від вашої тупої пропаганди? Їбать як ви отупіли від російського телевізора. Ну зовсім мізки виключили. Я вас поздоровляю з цією мутацією. Ви тепер як кусок гівна для якутського скульптора. Ліпи шо хочеш. Шо завгодно вам пизди - ви всьому повірите і навіть не засумніваєтесь. Лише щоб було щось хуйове про Україну. А тим часом нєфть-матушка Уралс обвалилась в порту Новоросійська до 36.6 долларів.
Ех, де ті часи, коли вона була 125 баксів. Гарно деградуєте, козли їбучі.

----------

Цитата:
Сообщение от Иван427 Посмотреть сообщение
И ты ещё что то про зацикленность втираеш?
Я до кожного з вас знаходжу ключик. З кожним з вас розмовляю на тему яка вас найбільше цікавить. От ти любиш про сракоєблю розповідати, весь час думаєш про це, весь час про це пишеш, то про що з тобою ще розмовляти? Це ж твоя найулюбленіша тема і проведення дозвілля. Радій пєдріло, шо ти ще не в ігнорі і я йду тобі на зустріч в твоїх збочених грьозах

----------

Цитата:
Сообщение от cfkvsi Посмотреть сообщение
Гуляй поле скоро будет свободным,
Дрочи нєістовєй, дєрєвєнщина, ви Покровськ два тижні як взяли, заходились тут хрюкогавканням так, шо шибки вилітали. Тепер Гуляйполе. Ще один кієвзатридня. М'яса в лаптях не жалко? Дохне ж тисячами. Ви 12 листопада повинні були взяти Покровськ. Сьогодні 17, а ви там продовжуєте подихати і кінця краю не видно. До Гуляйполя ще долізти треба живим і лапті не стерти до колін.

----------

Цитата:
Сообщение от angtar Посмотреть сообщение
Сообщение от Dad_Cats
ми такі самі тупі як ви
мы так не думаем, мы это знаем с уверенностью 146%!!!
Та ти шо, ти зараз підтвердив голосом через свій рот, шо ви знаєте, шо ви тупі, ще й ручкою помахав?

----------

Цитата:
Сообщение от алеккк Посмотреть сообщение
не будет и лопаты чирвы тоже
Ти шо проїбав лопату? Спиздив хтось в развівающемся Луганську?

----------

Цитата:
Сообщение от алеккк Посмотреть сообщение
засушат в гербарий и будешь экспонатом для студентов медиков
Ну а тебе завалить в копанці і ти будеш лежать в вугільному пласті плоский як птєродактіль чи архіоптерікс поки тебе не відкопають через кілька тисяч років якісь архєологи.

----------

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
И то и другое))
І свєт і бензин є в краснодарському селі?

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 17.11.2025 в 23:35..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием