Цитата:
Сообщение от angtar
|
Ти тупий як дєрєвєнська баба, яка воює з вишками 5G. Ти ж машини ремонтуєш, чи дрочиш коли сереш? Тобі шо зетку на лобі молотком вирубали? Ти не відрізняєш чіп від GPS трекера? Ти перестав критично мислити і аналізувати те шо бачиш в інтернеті від вашої тупої пропаганди? Їбать як ви отупіли від російського телевізора. Ну зовсім мізки виключили. Я вас поздоровляю з цією мутацією. Ви тепер як кусок гівна для якутського скульптора. Ліпи шо хочеш. Шо завгодно вам пизди - ви всьому повірите і навіть не засумніваєтесь. Лише щоб було щось хуйове про Україну. А тим часом нєфть-матушка Уралс обвалилась в порту Новоросійська до 36.6 долларів.
Ех, де ті часи, коли вона була 125 баксів. Гарно деградуєте, козли їбучі.

----------
Цитата:
Сообщение от Иван427
И ты ещё что то про зацикленность втираеш?
|
Я до кожного з вас знаходжу ключик. З кожним з вас розмовляю на тему яка вас найбільше цікавить. От ти любиш про сракоєблю розповідати, весь час думаєш про це, весь час про це пишеш, то про що з тобою ще розмовляти? Це ж твоя найулюбленіша тема і проведення дозвілля. Радій пєдріло, шо ти ще не в ігнорі і я йду тобі на зустріч в твоїх збочених грьозах
----------
Цитата:
Сообщение от cfkvsi
Гуляй поле скоро будет свободным,
|
Дрочи нєістовєй, дєрєвєнщина, ви Покровськ два тижні як взяли, заходились тут хрюкогавканням так, шо шибки вилітали. Тепер Гуляйполе. Ще один кієвзатридня. М'яса в лаптях не жалко? Дохне ж тисячами. Ви 12 листопада повинні були взяти Покровськ. Сьогодні 17, а ви там продовжуєте подихати і кінця краю не видно. До Гуляйполя ще долізти треба живим і лапті не стерти до колін.
----------
Цитата:
Сообщение от angtar
Сообщение от Dad_Cats
ми такі самі тупі як ви
мы так не думаем, мы это знаем с уверенностью 146%!!!
|
Та ти шо, ти зараз підтвердив голосом через свій рот, шо ви знаєте, шо ви тупі, ще й ручкою помахав?

----------
Цитата:
Сообщение от алеккк
не будет и лопаты чирвы тоже
|
Ти шо проїбав лопату? Спиздив хтось в развівающемся Луганську?
----------
Цитата:
Сообщение от алеккк
засушат в гербарий и будешь экспонатом для студентов медиков
|
Ну а тебе завалить в копанці і ти будеш лежать в вугільному пласті плоский як птєродактіль чи архіоптерікс поки тебе не відкопають через кілька тисяч років якісь архєологи.
----------
Цитата:
Сообщение от =Stil=
И то и другое))
|
І свєт і бензин є в краснодарському селі?