Показать сообщение отдельно
Старый 11.11.2025, 08:48   #169972 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Холуї хуйловські, хто з вас свинособак ще собі Мах не поставив, га? Не баріться бляді, а то вас на гілляку повісять. З 1 березня 2026 року вам вимкнуть Інтернет і будете жити під неусипним наглядом ФСБ, шоб ви свині, навіть перднути не сміли без височайшого дозволу. А за невстановлення Мах будете башляти бабло. Суровиє годи пріходят....

Цитата:
«Уряд наділив Роскомнадзор (РКН) правом відключати рунет від глобального інтернету і блокувати будь-які сайти. Нові «правила централізованого управління мережею зв’язку загального користування» набудуть чинності 1 березня 2026 року. Відповідно до них, РКН зможе скористатися своїми повноваженнями у разі виникнення «загроз стійкості, безпеці та цілісності» функціонування інтернету в росії».
Цитата:
«Ми провели роботу, і я можу назвати цифри, як усе взагалі відбуватиметься. Наступного року влада оголосить: до такого-то числа потрібно встановити Max. Після цього всім, хто не прислухався, будуть штрафи», – повідомив співрозмовник каналу. Штрафів буде чотири види.

Перший, 10 тисяч рублів, для тих, хто не встановить Max у названі строки.

Другий штраф – 25 тисяч рублів. Його повинні будуть заплатити ті, хто не встановить месенджер через два місяці після названих владою строків.

Третій штраф – 105 тисяч рублів. Такою сумою покарають тих, хто вже раз заплатив штраф за відмову від Max, але так і не встановив месенджер.

Четвертий штраф буде найсерйознішим – до 1 мільйона рублів. Його призначать злісним противникам Max, а також тим, хто спробує обійти використання месенджера за допомогою другого смартфона або іншого гаджета».
Тобто якщо тобі захотілося до Європи, то ти можеш сісти на чотири роки, а якщо не поставиш собі програму-шпигуна, яка може посадити тебе на цей строк, то заплатиш величезні гроші у вигляді штрафу. Ось саме за це лапті й розкидають частини своїх фюзеляжів по наших чорноземах.