Цитата:
Сообщение от dodik
Ну, блохастый, это не ты решил - это некто Максимка Мирович "великий знаток СССРа" 1984 года рождения решил рассказать о своих эротических фантазиях по поводу СССР, а ты это гавно просто традиционно спер. Малолеткам и ужаленным, вроде тебя, эти фантазии под видом "голых фактов" видимо заходят.
А чего эт ты решил о клятом СССРе вспомнить? Того давно уж как нет. Теперь, как ты и мечтал, у вас нэзалежна Украина свободно конкурирует с Россией которую господа сначала потеряли, а потом нашли. Не хочешь наконец лично поучаствовать в рыночных отношениях где-нибудь под Покровском?
|
Додік він і є додік. Я й не заявляв, що це моє. Своє я на мові пишу. Що ж мені повинно заходить, якщо я при всьому цьому гівні жив вже дорослою людиною і все це гниття СССР бачив на власні очі. І я щасливий від того, що того брехливого СССРа більше немає. Но ви ж на нього дрочите, з теплотою згадуєте як у вас там хуй на морозі стояв і все було так харашо, шо і уявити не можна. Ну і парадокс в тому, що найбільше люблять совок ті які в ньому не жили і не працювали, заробляючи на життя. Ви хворі на голову, вата головного мозга. Ви зараз ремонтуєте в гаражах автомобілі, при совку ви би сиділи в тюрьмі за цю нетрудову дятєльность і отримання за неї доходів, плюс 1 рік за тунєядство.
----------
Цитата:
Сообщение от zuvinas
|
Ти ж йобнутий на всю голову. Що це за фільм де люди із минулого попадають в минуле? Бандерівців в 54 році переловили і пересадили, но вони так кацапів вжарили, що кацапам вони досі ввижаються і кацапи сцюцця від них і видумують тупі сценарії про дідов і бандерівців. Олігофрєни блядь. Ти не бандерівців повинен боятися, понаєх. Ти лєсних людєй повинен сцяцця. В Литві були саме вони, а не бандерівці.
----------
Цитата:
Сообщение от cfkvsi
кошечка блохастая,Владимир Зеленский анонсировал программу транспортной поддержки, согласно которой каждый украинец получит три тысячи километров бесплатных поездок на Укрзализныце
Программа действует при конечном маршруте в следующие города:
•Работино
•Красноармейск
•Константиновка
•Купянск
Этож любимая хохлятская халява.
Блохастая вперёд за халявой,и шалопутного с собой не забудь прихватить. 
|
Ми ж не кацапи, щоб користуватись халявою заради халяви. Блінов з лопати і дармову пєрловку не жремо на площах як ви. Так шо не зєркаль, голодранєц.