Показать сообщение отдельно
Старый 02.11.2025, 14:28   #169748 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Mems Посмотреть сообщение
вопрос куда псевдоскот подевался
Шо блядь, залив своє свинособаче рило якимось гімном так, шо мене не впізнаєш? Скажи стєкломою своє твьордоє НЄТ.

----------

Цитата:
Сообщение от Mems Посмотреть сообщение
Я люблю мороз, мне нужна зима.
Может, белый снег защитит от дерьма.
Нікуди ти від дєрьма не дінешся. Дєрьмо твоє всьо.

----------

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
Фальсификация, у тебя в голове, в которую тебе насрали, искажая и переписывая факты, играя на вашей жадности и стремлением к халяве. Вам много то и не надо, в начале джинсы, потом печеньки, как для индейцев бусы)). Вот ради этого вы и продали свою совесть и мораль, вы не можете жить самостоятельно без хозяина, потому что генетически у вас в подсознании - рабство, вы сами по себе ничего не значите.
В чому смисл життя краснодарського сєлюка? В осознанії шо десь лякає американців підводний човен Хабаровськ з вигаданими посєйдонами і бурєвестніком вєрхом на орєшніку? Інсулін тобі продають в аптеці ким вироблений? Індусами чи китайцями?

----------

Цитата:
Сообщение от vcvcvc Посмотреть сообщение
Дальше закончатся боевые действия, и будем просеивать вас через мелкое сито. Что бы ни одна тварь не проскочила.
Не вспітнійте в цьому благородному ділі, бо вам ще дохнуть і дохнуть під Покровськом пачками. З тими шо через сито не проскочать, шо буде? Те шо з мирними в Бучі?

----------

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
Фальсификация, у тебя в голове, в которую тебе насрали, искажая и переписывая факты
Факти, якщо вони є, треба підтверджувати документами з відкритих архівів, но ваша брехлива помийка для чогось їх закрила, щоб ніхто з вас не взнав ту ганебну правду яка там лежить. Але ж документи не тільки в ваших архівах, а і в інших країнах які воювали з Гітлером. І там все відкрито, читай не хочу, але кацапам страшно знати про себе зашкварну історію і вони задовольняються тою брехнею яку їм срали і сруть в тупі макітри.