Показать сообщение отдельно
Старый 19.10.2025, 21:19   #169455 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
Именно то, что ты называешь бредом и послужило началом СВО,
Саме так, ви на основі свого пиздливого брєда почали війну проти нас. Але справжні причини бачать всі окрім тупих лохів таких як ти. Бо ти віриш в цей брєд. А справжні причини це захоплення территорій і рессурсів і знищення українців як етноса. Всі це знають і розуміють. І тільки ти і такі як ти вірять в "освобождєніє" . А весь мір не вірить вам і тому чим може допомає цим вами придуманим "фашистам, нацикам, тєрорістам і бєндєровцам". Але тобі ця проста істина не допоможе. Тобі вже нічого не допоможе. Ну хіба що коли почнеш жерти гімно з голоду може з'являться якісь підозри і сомнєнія в проісходящем битії.

----------

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
Я не в курсе откуда ты эти циферки накропаЛ, но почему ты сука ничего не говоришь от тех 36 млн, потерь в ВОВ? Твои же украинцы в том же списке, урод ты ебучий.
А для чого мені лізти в дєбрі якщо мова про полонених німців і людяність? Я ж не ти, щоби молитись на дєдовоєвалов і зберігати святую нєнавість до німецької нації 80 років і мєчтать поїхать за нємкамі на Бірлін шоб отомстіть. Є вузька тема, я про цифри з цієї теми і розмовляю. А таблиця з вікіпєдії. В ній немає нічого придуманого. Проста статистика. Ти можеш в Гуглі задати те саме питання що і я. Сколько плєнних немцев погібло в плєну. Отримаєш те саме. А совком я не гордився ніколи. Совок гнав пропаганду і був ніщим соціально. В ньому все було через жопу. Я джинси хотів купити, а не галіфе і гімнастьорку, але були тільки галіфе і гімнастьорка. А сука, це твоя мама, бо ти свинособака тупа.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 19.10.2025 в 21:27..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием