Показать сообщение отдельно
Старый 19.10.2025, 20:17   #169443 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
Нам понятно для чего, а вот вам, это з не вам, а - "весь мир с нами" и вот зачем им, попробуй напрячь свои извилины, для его им нужный ваши порты (на сегодня), которые вам, достались от нас.
Тобто ти пиздонув хуйню на яку в тебе немає ні одної логічної мислі, а потім пропонуєш мені напрячь ізвіліни, щоби аргументувати твій брєд. Я так і знав, що ти так зіллєшся. Як би ти міг думати, то ти би не срав весь цей свій понос, бо його би просто не було би в твоїй голові, но на жаль з мислями в тебе йох. Ти ж жреш пропаганду, а пропаганда тебе не обтяжує додатковими аргументами, бо тобі вони не потрібні. Ти це з'їв, одразу прийняв на віру, бо база в твоїй голові для піздєжа давно підготовлена і ти все приймаєш просто на віру. І ловить вас на вашій тупості запросто. Ти ж не зможеш обгрунтувати це твердження про Одеські порти, бо за твоєю вєрою в це не має ніхуя ніяких підтверджень логічних. І тому все що ти пишеш я множу на нуль, бо розумію твій нульовий рівень критичного мислення і аналізу почутого.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 19.10.2025 в 20:30..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием