Цитата:
Сообщение от =Stil=
Нам понятно для чего, а вот вам, это з не вам, а - "весь мир с нами" и вот зачем им, попробуй напрячь свои извилины, для его им нужный ваши порты (на сегодня), которые вам, достались от нас.
|
Тобто ти пиздонув хуйню на яку в тебе немає ні одної логічної мислі, а потім пропонуєш мені напрячь ізвіліни, щоби аргументувати твій брєд. Я так і знав, що ти так зіллєшся. Як би ти міг думати, то ти би не срав весь цей свій понос, бо його би просто не було би в твоїй голові, но на жаль з мислями в тебе йох. Ти ж жреш пропаганду, а пропаганда тебе не обтяжує додатковими аргументами, бо тобі вони не потрібні. Ти це з'їв, одразу прийняв на віру, бо база в твоїй голові для піздєжа давно підготовлена і ти все приймаєш просто на віру. І ловить вас на вашій тупості запросто. Ти ж не зможеш обгрунтувати це твердження про Одеські порти, бо за твоєю вєрою в це не має ніхуя ніяких підтверджень логічних. І тому все що ти пишеш я множу на нуль, бо розумію твій нульовий рівень критичного мислення і аналізу почутого.