Показать сообщение отдельно
Старый 19.10.2025, 20:03   #169441 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Иван427 Посмотреть сообщение
Видимо ты не понял,рыбка гуппи.
Твої малозначимі вскукарєки не роблять тебе загадковим і значимим. Твій розумовий рівень я давно обчислив і більш ніж на ці вскудахти не здатен.

----------

Цитата:
Сообщение от Иван427 Посмотреть сообщение
Скажи только честно.
Будет трудно,но попробуй
Ты читаеш выборочно?
Или понимаеш частями?
Я завжди чесний. Читаю все, коментую вибірково. А що. Але моя вибірковість мало що міняє в контексті сказаного. Ну наприклад, про те, що таджики іноді займаються злочинами я не коментував, але і Миронов не коментував те, що росіяни займаються в Литві злочинами. Бо то ж про росіян в Латвії, а інше про таджиків в росії. Так що все я правильно сказав. Ви розділяєте людей на нації, бо росіяни чинять злочинів в росії набагато більше чим таджики, чи кавказці, але до нацменншин ви ставитесь інакше чим до рускіх. Злочин він кругом злочин, хоч в Латвії, хоч в росії, але в Латвії росіяни які не хочуть вчити мову якраз і є тими хто запрошує в Латвію російську агрессію і рашизм. Всі ці ваші побєдобєсні марші вже заїбали балтійців і вони розуміють, що кожен такий росіянин це потенціальний шпигун. Вони ж дивляться, що ви принесли в Україну. В той же час ваші азіати і кавказці в своїй більшості можуть не знати вашого язига, але для того, щоби класти на будівництві цеглу чи мести двори філологом бути не потрібно. Вони не лізуть у вас в ваші місцеві влади. Вони просто виконують свою роботу, незабудь, що торгівля на базарі теж дуже потрібна робота, яку ви робити не будете, бо ліниві і алкоголічні. І в той же час вони не тягнуть свій Таджикістан в вашу Росію у відмінності від вас. Ви унікальні в цьому плані. Тікаєте з росії в Європу де комфортне життя, а потім тягнете в ту Европу все російські наративи від яких ви і втекли. Нахуя тікали? Залишайтесь дома і любіть росію з середини, а не на чужбині.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 19.10.2025 в 20:11..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием