Цитата:
Сообщение от Иван427
SBI1812 4 октября 2001.
|
По перше я не знаю про що це. По друге першу західну зброю нам надали у вигляді джавєлінів в 2022. До чого тут 2001 рік. Харош вже демонструвати непролазну тупість, тупий деградант. А це мабуть літак який начебто збили ми над чорним морем. да? Ну так, ми визнали це за собою, хоча експерти тоді винесли рішення, що наша ракета не доставала до цього літака по дальності. Навчання були спільні з росією. Хто точно стріляв і помилково попав по лайнеру знають тільки військові архіви. На мою думку Кравчука умовив Єльцин, чи вже Путін тоді був взяти на себе цей інцидент, бо так вирішили в Москві. Ну як би ще одна причина для посила вас нахуй на віки вічні. Але з тих пір ви збили помилково малазійський лайнер, потім азербайджанський і досі не визнали і не виплатили компенсацію. А між цими лайнерами ви ж збили в Ірані український лайнер компанії МАУ якраз під час візиту Зеленського де його піджидав Патрушев. Три збитих вами пассажирських літака лише за 11 років. І ти щось будеш пиздіть за обізяну з гранатою? Коротше приклад ти найшов такий, який лише підтверджує твою тупу пиздливість.
----------
Цитата:
Сообщение от angtar
ваших уёбков артиллеристов, БПЛА-шников надо не в плен брать,
|
А ваших? Що це в тебе було? Сумнозвісне - А нас за что? А чи не збили ви той дрон своїм ПВО прямо над тою площею? А чи не ваш то був дрон, який не долетів до України? Ну бо нахуя нам витрачати дорогий дрон, щоби кошмарити лаптєй на площаді? Ну вам то такі цілі за положняк, а нам для чого? Я якщо почну перелічувати всі вами розвалені багатоповерхівки, приватні будинки, площаді, лікарні і навчальні заклади, то тут пів дня писати потрібно буде. Ви дві бомби на Маріупольский драмтеатр з написом "Діти" скинули, ви в Харьків ракету прямо в центр на площу влупили і досі хуярите по тому бідному Харькову, а ти мені тут про якусь площу в Бєлгороді і збитий дрон пиздіти будеш. Ви в 2014 по Маріуполю по будинкам градами їбашили десятком пакетів. Краматорськ по вокзалу забитому людьми двома Іскандерами з касєтами вхуярили. Що ти мені тут задвигаєш свій сраний Бєлгород, свинособака ти падлюча?