Цитата:
Сообщение от =Stil=
вы памятники сносите, церкви, книги сжигаете и пр., это 6не нацизм?
|
Та брешеш ти як цепна собака. Де ми церкви зносимо, де ми книги спалюємо. Яке ще прочее? І пам'ятники ми не зносимо. Зносимо ваших ідолів фашистських. А пам'ятники як стояли так і стоять. Ніде і ніхто не зніс ні одну воєнну братську могилу. А ваших кривавих катів зносимо да, нахуй вони потрібні, щоб їх пам'ятати?
----------
Цитата:
Сообщение от =Stil=
А Донбасс будет разговаривать на том языке, который будет им удобен и украинский им никто не будет запрещать, потому что мы - не вы и никогда вам не уподоблялись - во всех 15 республиках.
|
Так там немає українців. Вони або виїхали, або їх вбили за українську мову і іхню ідентичність. То звісно, що ви не ми. Ми русскіх не виганяли і не вбивали як ви. Але да, деяких крис, які здають координати об'єктів досі доводиться ловити і розсажувати по тюрьмам.
----------
Цитата:
Сообщение от =Stil=
Тухлые вы мрази, вы даже своих пращуров не уважаете, которые вас от фашизма спасли, жизней своих не жадеди и вы пидоры их памятники сносите, уроды.
|
Ну да, ну да, спочатку ви в 1920 окупували Україну, загнали в свою тюрьму народів, потім на пару з Гітлером розв'язали світову війну, потім по Україні туди сюди то відступали палили і підривали, потім наступали палили і підривали, а в підсумку два окупанта одного прогнали, а інший на 73 роки застряв поки не розвалився. А потім ще 23 роки свої інтєрєси тут проводили і гробили економіку своїми маріонетками-комуністами. А з 2014 знову полізли з своїм фашизмом уже у відкриту як 1920. Які ви блядь благодєтєлі, ну просто охуєть можна. Сука, згинули ви б всі до одного, підараси йобані. Як ви вже дістали своїми "благодєяніями". Прилипли як кусок гівна до підошви і не відчепитесь ніяк. Йобані ви одіннародці.
----------
Цитата:
Сообщение от Иван427
Ну раз так,то повторно предлагаю.
Ты на свою машину вешаеш Российские номера и ездишь по киеву,я на свою украинские и езжу по Москве.
Потом смотрим,кто больше проездит.
Или ты как обычно зассыш,начнёш скулить на другую тему?
|
Я вже заїбався тебе нахуй посилати з твоїми тупими пропозиціями. По перше в тебе немає українського номера, а в мене російського, а по друге, я краще свою машину спалю, чим повішу на неї ваш гівняний російський номер. А ти можеш хоч дрочить на вулиці у своєму селі при своїх сусідах, мені похуй і на тебе і на твої експерименти.
Цитата:
Сообщение от Иван427
Ты само то в это веришь?
Тварь пиздливая.
|
Ще раз тобі кажу - іди нахуй, тупий безтолковий селюк. Я не винен, що в тебе тупі і дурні уявлення про Україну. В цьому винні твої алкоголічні родітєлі, які пробухали все твоє дитинство і залишили твоє виховання собакам і свиням, і російський телевізор. Тобі до Гудвіна за мозгами бігти треба, кукла ти дерев'яна.