Показать сообщение отдельно
Старый 16.10.2025, 11:31   #169320 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Mems Посмотреть сообщение
Всю эту байду уже доказано подстроили спец службы израиля , ты почитай хоть сейчас , расследования независимые и что говорят те же пограничники цахал , что их перед днем нападения всех убрали и тот же фестиваль назначили на это время , почитай цели жидов на эту территорию , почитай что у них уже запланированно строительство прям по Газе , и самое главное это вся территория оккупированая израилем , она вся пренадлежит Палестине ,весь израиль это Палестина весь еблан вот чем вы скоты и отличаетесь вы жрете все что вам жиды дают не думая блядины селюкские одним словом поголовно ну и поделом вам каклам .
Я не люблю читати конспірологічні теорії. Те що ти називаєш "доказаним" на повірку виявляється завжди притягнутим за вуха і натягнутим на глобус. Конспірологи яких ви любите слухати це як баба Ванга. Ну кароче, рюскі люблять казки про всяких іспанських диспетчерів. Це їх риса характеру від примітивності мислення, слабкої логіки і нездатності до критичного аналізу подій. Щоб цими поняттями оперувати потрібно напружувати верхній орган думання. А вони напружують нижній. Тому рюскім заходять всілякі таємничості, які для них придумують різні проповєдніки і вєщатєлі від рутуба і ютюба, де за це вони заробляють гарні гроші на рекламі і переглядах. А треба лише трошки заглибитись в традиції єврейського життя, щоб зрозуміти, чому євреї так розслабили булки на своє свято Суккот. А потім чорт типу тебе робить винними у вбивстві не тих хто дійсно вбив 1700 людей, а тих хто розслабив булки. Ти почитай свій текст. В твоєму тексті навіть натяку немає на осуд вбивць. Роблю висновок, що ти вважаєш, що вони робили єдинно правильний варіант раз хтось розслабив булки. Бо в вашій бандитській парадигмі ніяк по іншому дяти не можна. Треба нападати і вбивати тоді, коли не чекають нападу. І це в твоєму розумінні правильно. Так само росія напала і на Україну в 2014 році, а потім в 2022. В 2014 під час управлінського хаосу, а в 2022 при тупій розхлябанності зелених покидьків. А можливо ця розхлябанність і не була розхлябанністю, а лише такою видавалась, бо зєлєнь хотіла здати Путіну Україну. Захід же попереджав про напад і напрямки удару за кілька місяців до цього нападу. А вони гроші ввалювали в дороги і сміялись мовляв А то путін нападьот. І тільки Залужний порушивши субординацію і без наказу від Зеленського на свій ризик вивів війська на полігони, а звідти лише за 96 годин почав висувати війська і бронетехніку на напрямки ударів.

І я тебе умоляю, засунь собі в сраку ці розказні про "убівалі людєй на Донбассє" і мовляв ви туди зайшли щоб когось там захищати. Ви не з Донбасу почали, а з Криму, притому ще до втечі Януковича, навіть мєдальок встигли наштампувати з прикольною датою. Так шо ця ваша мулька давно протухла і їй не повірить ні одна притомна людина, окрім таких тупих і безмозглих як ти. Ви 20 років готувались до війни з Україною і переозброювали армію. Штаби розписували плани і витрати. І коли все було готово напали. А про восімлєтдамбілібамбас це сказки для бєдних розумом таких як ти. Не підсовуй мені цю риганіну, мене тошнить від вашої слабоумності.

----------

Цитата:
Сообщение от Mems Посмотреть сообщение
И не на один мой вопрос не ответила , че сука методичек нету таких
Я ж відповідаю, але ти через свою слаборозвиненість не можеш зрозуміти того, що тобі пишуть. Ваш нацизм проявляється не в росії, а в Україні, де ви хочете знищити українців як етнос, а в росії у вас устаканився фашизм, де всі ваші нації об'єднались в рускіх і мають дві цілі першу знищити Україну як суверенну державу і приєднати її території до вашої, а друга знищити всередині росії будь яке інакомислення. І тут для цієї цілі у вас працюють на повну всі ваші новостворені закони, а силовики їх неухильно виконують. Цим вони порушують Конституцію, де прямим текстом написано про свободу думок і слова. Це і є фашизм. Якби на вас хтось напав і у вас було встановлене воєнне положення і йшла війна на вашій территорії, то це було би нормально і прийнятно. Але на вашій территорії війни немає і на вас ніхто не нападав з метою захоплення территорій. І тому в росії саме фашизм, а нацизм ви проявляєте на территорії України. Все ж просто, треба лише користуватись мозгами. Але для вас це непереборні труднощі.