Показать сообщение отдельно
Старый 15.10.2025, 23:42   #169312 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Mems Посмотреть сообщение
Ты все думаешь что нанесете удары тамагавками старьем и в дамках ? И сознание обезьян все проецирует ответки не будет , Верховный все проглотит да ? Да нет погибнут Российские граждане и не дай бог массово , Верховному просто придется вас и пендосов отучить разом
Та ладно, це вже було. І яка блядь отвєтка? Ви значить довбали Україну чотири роки всіма видами ракєт, а якщо ми вас ракєтами в'їбемо то буде отвєтка? А до цього шо було? Це від нас вам отвєтка буде, а ви вже там будете срать як захочете. А твоє ТЯО така штука, якою ви ніколи не користувалися і навіть ніколи не випробовували. А ну як ваша ракєта з цим ТЯО обісреться і йобне на вашій тероторії де небудь в небі над вами? Шо тоді будете робити? Ще раз попробуєте, чи вже обсеретесь? Не буде ніякого ТЯО. Чомусь я думаю, що вашому Хуйлу ще на самому початку всі лідери сказали - не вздумай, бо тоді тобі пизда. Ну а холуї в тєлєвізорі можуть лякать скільки завгодно. Ви ж курятнік, а курям клюви не заткнеш. Ну а такі шнирі як ти слухають холуїв, вірять всьому шо холуї кукарєкають, а потім і ти тут своє кококо вставляєш начебто від себе. Не слухай Мєдвєдєва, він шлєпєр і нєудачнік, збитий запасний прєзідєнт. Пусте місце коротше. Так шо прийдется вам потерпіть томагавки в жопі. Но я ж кажу, що це не страшно, привикнете. Ну акщо ваші гражданє погібнут, то і хуй з ними. Хто їх считає там у вас? Вони ніхуя не вартують і за них ломаного гроша ніхто не дасть. Мільйоном менше - більше, ніхто не помітить. Та і загалом, кацапи і народжуються ради того шоб здохнути в молодості заради вєлічія Вєрховного. Шо хіба не?
Там в Фєодосії 15 бочок вигоріло, ще штук 5 залишилось, треба ще залетіти і добити. Но воно там ще горить, ще не потухло, так шо може і ті загоряться. А поки вони там горять сьогодні прилетіло по НПЗ в Башкірії. Теж тепер горить. Всі бігають, суєтяться, тряпками питаються полум'я збить, а воно ще дужче розгоряється. А мені нравиться. [Только для зарегистрированных...]

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 15.10.2025 в 23:48..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием