Показать сообщение отдельно
Старый Сегодня, 10:41   #169211 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от angtar Посмотреть сообщение
ну да, последние 34 года показали, кто был нахлебником, а на ком держалась экономика всего Союза...
Шо там Бєлгород, фашист ти дєрєвєнський, з блекауту вийшов чи страдає?

----------

Цитата:
Сообщение от angtar Посмотреть сообщение
ну да, последние 34 года показали, кто был нахлебником
Прикинь, до того як побудували газотранспортну магістраль Урєнгой-Помари-Ужгород, СССР продавав в Єворопу саме газ українського видобутку і продав майже весь. І навіть цю магістраль вам будували ми, бо я працював на турбінному заводі де будували турбіни для газоперекачувальних станцій цієї магістралі. Але в вашом понятії ми нахлєбніки. Без України для вас ніколи б не було Європи. Але що тобі показали 34 роки? Україна не могла нормально розвиватись, бо була вассалом Росії і не вирішувала без Москви жодного політичного питання на міжнародному рівні, навіть в торгівлі. Навіть побутову техніку з Європи ми купували через вас як посередників, які наживались на цій спекуляції. Не кажучи вже про все інше. Майдан все змінив, але вам це не сподобалось, вам і надалі хочеться, щоби ми були бідним родичом вашої смердючої помийки у якої на сьогодні залишилось тільки один смердючий ізгой союзник КНДР. Навіть Іран вам вже в вашу козлячу морду плює, бо ви кинули всіх своїх союзників.

----------

Цитата:
Сообщение от Иван427 Посмотреть сообщение
Пиздаболище ебаная.
Где он такое написал?
Вот ты тварюга без стыда и совести.
А якщо я тобі, тупа дрєвєсіна, покажу, ти визнаєш, що ти йобане піздаболіще без стида і совісті?

Последний раз редактировалось Dad_Cats; Сегодня в 10:52..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием