Цитата:
Сообщение от Иван427
Упакование может случится даже из за отсутствия документов с собой.
|
Ти не повіриш, але таке тільки у вас. У нас наприклад паспорт права, техпаспорт, навіть прививки від ковіду в смартфоні. Але я не згадаю випадку, щоби поліцейський на вулиці хотів перевірити мої документи. Більш того, якщо я нічого не порушив, мене ніхто не зупинить на машині. Прикинь, а ти так звик до поліцейської держави і проізволу, що вже вважаєш нормальним, що тебе без документів можуть запакувати і відвезти в буцегарню. Ну а там тобі і спротив властям докажуть з свідками і все інше. І ти вже це схвалюєш. Тобто з тебе зробили покірну тварину, ти звик до цього і не бачиш в цьому нічого поганого. Але таке можливо тільки при фашистському режимі. Но ти цього не можеш усвідомити своїми виїбаними мозгами. І тому тобі марно щось доводити і пояснювати. Так як ви вільні люди не живуть. Тільки скрєпні потомствєні раби.
----------
Цитата:
Сообщение от Иван427
Тебе же атата сделают за то что ты методичку выложил)))
Или бунтуеш против хозяина?
|
Ти шо вирішив так тупо відзеркалити? Просто тявкнути у відповідь? Не було що сказати такого щоб опровєргнуть побачене?

Ти ж точно знаєш, що це ваше, але тупо сереш і думаєш шо проканає. А ніхуя, дивись, запам'ятовуй, це те, що дають вашим контрактникам як спосіб порішати всі проблєми. І відео в телеграмі де вони саме так і рішають проблеми - десятки і сотні. Це ваша війна і це ваш дешевий скот, який куплений за два лімона рублів і права на життя вже не матиме ніколи. Це не герої, це скот, який використали і знищили по потребі руками самого ж скота. Гордісь, раб.