Показать сообщение отдельно
Старый 07.10.2025, 09:07   #169020 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Mems Посмотреть сообщение
Ты хоть на байт , хоть на секунду можешь быть просто не марионеткой жидов , а разумным челом ? Возьми хоть один пункт из того что я написал и приведи пример где и что есть такого в России . Не дебильная лажа и ложь от жидоскотов с марафона , а реально ну давай попробуй свободный от всего дятел . И я уверен что ты сидишь и улыбаясь смотришь на партак нацистской символики у себя родимого
Звісно можу по любому пункту. Але ти не розумієш суті речей і значень слів. Наприклад "Антилібералізм". Це саме те, коли в Москві пакують мусора людину з пустим листком паперу. Тобто, завчасно підозрюють його в протесті, який вона навіть не висказала, а думає про нього, бо на папері нічого не написано. Це і є ознака фашизму. Заборонено висловлювати і мати думки які розходяться з основною парадигмою правлячого режиму.
Інший приклад, який відноситься саме до тебе. Ти в кожному пості клянеш жидів, звалюючи на них всі проблеми, які створили ви самі собі своїми руками. І звинувачуєш їх в усіх бідах всього планетного людства. Що це як не нацизм? В вашій Держдумі половина жидів сидить і придумує вам закони, в тому числі і відправляє на війну ваших же сіромах. Але винні жиди в Україні і саме там в Україні, а не у вас, є на твою думку нацизм. Ну тобто, ти сам думаєш і мислиш як нацист, але в нацизмі звинувачуєш когось іншого. Притому робиш це з емоціями, не помічаючи самого себе. І тому всі мої пояснення тобі це горохом об стіну. Тому що ти не розумієш суті речей і не бачиш зв'язку з реальністю. При цьому не слухаєш логічних доводів. Тому я вважаю і давно вже, що ви не здібні сприймати реальність, бо вам в ній не зручно психологічно. Ви просто її боїтеся, бо тоді треба визнати самим собі, що ви злочинці, фашисти і нацисти. Криваві і бандитські тварюки, які не поважають людські цінності і мораль.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 07.10.2025 в 09:16..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием