Показать сообщение отдельно
Старый 07.10.2025, 07:38   #169015 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от angtar Посмотреть сообщение
А ведь было время, когда и в Космос летали, и ракеты строили...
Ну да. А потім з'явився Ілон Маск і ви перестали літати в космос, а ракети почали будувати для тих же цілей, що і Гітлер будував. З вами немає смислу дискутувати, бо ви не розумієте сутності речей і значень слів. У вас відсутнє критичне і аналітичне мислення. Ви прості і незамисловаті, а тому аморальні і примітивні, як тварини. Але тварини не аморальні, бо в них Пан Біг вклав лише душу, а людям окрім душі дав ще й дух, тобто моральні принципи і закони. А ви цей дух випустили через свої брудні сраки і перестали бути людьми.

----------

Цитата:
Сообщение от cfkvsi Посмотреть сообщение
Вроде всё тождественно......но....Мы находимся на своих местах,а ты блохастый мигрируешь(и не на восток, а на запад).И фронт потихоньку за тобой движется,очищая за тобой,всё чё ты за это время обгадил.
Безсмислене твердження і головне брехливе. Одна частина його протирічить іншій. Я ж кажу ви настільки примітивні, що не можете усвідомити того що пишете. Не можна знаходитись на місці і двігать фронт. Це ми на місці. На своєму місці. А у вас ніколи не було свого місця, бо ви ніколи не мали осідлості. Прибігали, вбивали тих хто на конкретному місці, засирали його і рухались далі. І тому те місце де ви знаходитесь в конкретний проміжок часу завжди виглядає як помийка. Але в цей самий проміжок часу ви напоролись на Україну і отримали проміж рогів. І нікуди більше не рухаєтесь своїм фронтом. Я можу в будь який час поїхати в Кривий Ріг, бо вас там як не було так і немає. Ви можете лише кидати здалеку туди свої гімна з тої частини де ви своїм гівном вже все завалили. Як наприклад в Донбасі, де гівна стало стільки, що пропала навіть вода. Просто ви завалили своїм гівном всі істочніки води, як і в Криму.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 07.10.2025 в 07:42..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием