Цитата:
Сообщение от Mems
А вы хохлатые мрази запретившие религию , запретившие все языки кроме таробарской поленицы , уничтожавшие своих же граждан разговаривающих на другом языке и не принявших поклоны банднрлогам , поклоняющихся диктатору жиду , зигующих и со свастикой и портретами гитлера на всех частях тела , а факельные шествия это пионеры на линейке , а антикоммунизация борьба с памятниками , сжигание книг , а эти кричалки ничего да ? Ты мразь фашистская восхваляешь бандеру приспешника фашистов , а ваши нацистские партии ты их лозунги читал ? Вы гниды продажные и стали нацистами и фашистами после 2014 года все поголовно , потому как своих мозгов нет все продали падлы .
|
Ну дивись, тут все або надумане тобою під впливом вашого тєлєвізора, або сплошна брехня з твого ж телевізора. Ти не зможеш в українському соціумі знайти ні одну відому людину, яка пропагувала, чи сповідувала би фашизм. Ні одну. А я тобі знайду декілька ваших громадян, які напряму цей фашизм в цих твоїх пунктах сповідують, при тому разом з нацизмом. Твої штучні фоточки, на яких невідомі люди в масках з приліпленими нацистськими флагами за допомогою фотошопу не защитуються. Бо це все продукт вашої неутомімої в фейках пропаганди і різного медійного гімна, яке ви споживаєте тонами. Воно навіть не виглядає убєдітєльно. Покажи хоч одне відео де який небудь відомий всім українець заявляє приорітети фашизму. Докажи, що в Україні знищують людей( по твоїм словам, які розмовляють російською мовою) На мій погляд цим займаєтесь якраз ви. Повторюю картінки з домальованими свастіками, на нікому не відомих людях не щитово. Покажи яку релігію ми знищуємо? Православну? Так ніт. В нас православна українська церква. Вашу російську сєкту? Ну да, а нахуя вона нам потрібна, коли всім відомо, що це ваш черговий інструмент впливу з фсбешним корінням. Нахуя нам тут ваші кроти в рясах? Щоб координати цілей вам поставлять? І я не знаю ні про які наші нацистські партії і їх лозунги. Покажи лозунги і ці партії.