Показать сообщение отдельно
Старый 05.10.2025, 20:48   #168947 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Иван427 Посмотреть сообщение
А у нас автомобиль-просто средство передвижения.
А вы всё ещё дрочите на авто?
Ебать вы угрюмые)))
Так я ж написав, що слово СВОБОДА вам не зрозуміле і тому ти не зрозумів суті того, що я написав. Для тебе автомобіль це повозка яка возить твою жопу і те що ти вкрадеш у сусіда і на цьому його функціональність в твоєму розумінні закінчується. Ти просто підтвердив примітивність свого мислення. Для тебе і твого упрощонного життя-існування в боротьбі за базові потреби не існує більше ніяких пріоритетів. І тому в тебе старезний і гнилий Москвич на якому ти пєрєдвігаєшся, бо я сумніваюсь в тому, що можна отримати задоволення від управління цією допотопною повозкою яку складно назвати автомобілем. Просто ми з тобою на різних ступенях розвитку і різних рівнях пріоритетів. Ми живемо в різних цивілізаціях я і ти. В нас різний рівень Ай-Кью. І тому я отримую задоволення від життя, а ти ніт. І саме звідси у вас найбільше бажання насрать сусідам під двері лише тому, що в них кращі двері. І саме це і є ваша "суровость" і угрюмось. А в мене яка угрюмость, якщо я задоволений своїм життям, люблю своїх сусідів і бажаю їм процвітання і лише вам лютої смерті, бо ви того варті і самі її шукаєте.

----------

Цитата:
Сообщение от Иван427 Посмотреть сообщение
Сколько у вас литр 95 свободы стоит?
Мені похуй скільки він коштує. Я заправляю євродизель 54 гривні за літр. Заїхав вчора без всяких черг, залив 50 літрів і поїхав. Сьогодні в гості приїхав син теж на Пежо, але новіший і крутіший 3008 2018 року. З'їздили в тир, постріляли з арки, потім купили кільце домашньої ковбаси в м'ясному і поїхали в сосновий ліс. Зажарили на вогні, попили пива , поспілкувались, побажали вам всім віртуально, щоб ви всі здохли в муках, шоб кожному з вас дістався персональний ФПВ і в вечері роз'їхались. Двома словами класно провели час.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 05.10.2025 в 20:57..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием