Цитата:
Сообщение от Иван427
|
Так а шо ти показав? На фото якийсь колхознік на своєму участку тримає свинарник і вирощує свинюку, бо дуже любить сало. Ну не може людина без свині жить. І загалом там якась стара баба може жити, її хуй звідти виковиряєш пока не помре. Це ж не те, що я показав, де будівля зовсім не приватна, бо внизу магазин Уютний дом. Бгг. Заляпаний, облізлий. Балкон от от впаде, бо плита під ним страшна. А новобудови на Позняках взагалі кажуть самі за себе. Там праворуч нові дві свічки будуються. Пройде ще років п'ять і цього свинарника поруч там не буде, бо забудовники викуплять цей частний сектор і побудують там ще один житловий комплекс. Це ж Позняки, спальний район Києва який межує з старим приватним сектором. А ссилки з гуглмап ти сам дивився? Шо там не так? Затишна вулиця прямо в лісі, класні нові приватні будинки з усіма комунікаціями і гаражами. Асфальт на вулиці. Ти свою будку покажи сєлянін, порівняємо.

----------
Цитата:
Сообщение от алеккк
Три країни ЄС витратили на російський газ більше, ніж на допомогу Україні, — Greenpeace
Франція, Бельгія та Іспанія витратили на російський скраплений природний газ (СПГ) більше, ніж на фінансову допомогу Україні.
а это шо за херня, шо они себе позволяют? как так? нерабы плять, уси на майдан, щэээ нэээ вмэээрлааа
|
Вони багато чого купують. В них грошей хоч жопой жуй. От наприклад вони купили у Трумпа 100 Томагавків і літаки Гріппен в Швеції, шоб з них Томагавки запускать. І відправили нам вже 30 штук. Хочеш томагавк в жопу отримать замість тушонки? Не сци, тобі старого доброго хаймарса вистачить. Томагавки для старого покємона Гаша заготовлені. А то він там смєлий, бо до нього ще нічого не долітало. А загалом я думаю, що перші топори полетять в Йобург на шахєдскі заводи.