Показать сообщение отдельно
Старый 29.09.2025, 18:24   #168790 (permalink)
Участник тусовки

Вы сказали Спасибо: 6
Поблагодарили 12 раз(а) в 12 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 6
Сказали Фууу! 1 раз в 1 сообщении

Цитата:
Сообщение от Dad_Cats Посмотреть сообщение
А шо б за таке було б у вас? Тільки чесно. Ну от наприклад якби якусь партію фінансували з Ураїни, або з ЄС, або з США?

За даними Reuters, понад 100 людей зібралися біля суду в Кишиневі. За годину до засідання будівлю оточила поліція, і прихильникам Гуцул довелося протестувати через дорогу.

"Нелегальне фінансування виборчої кампанії на посаду голови Гагаузії у 2023 році, фальсифікація офіційних документів, фальсифікація декларацій, фальсифікація звітів про фінансування кампанії", — заявив у березні прокурор Адріан Скутару.

За версією прокуратури, у 2019-2022 роках Гуцул, бувши секретаркою відділу моніторингу, планування та контролю партії "Шор", ввезла до Молдови з Росії понад 42 мільйони леїв (близько 95 млн грн) для фінансування партії.

19 червня 2023 року Конституційний суд Молдови визнав партію "Шор" неконституційною.

Влада Молдови звернулася до суду з вимогою перевірити діяльність партії в листопаді 2022 року.

На думку влади, партія організовувала протести для дестабілізації ситуації в країні та платила їхнім учасникам за вихід на мітинги.

Це ви її під статтю підвели, а вона купилась за ваші гроші і продала свою країну росії.
Ну все по методичке, слово в слово. А Сандру откуда финансировала предвыборную? Накопила с зарплаты? Уж про её бабло всем известно, откуда оно, вся ЕС вложилась и аж 42 участка открылись там.

Dad_Cats, Вот ты говоришь за 42 там чего то из РФ, а где логика, если в РФ только 2 участка для голосования? И уж если бы РФ действительно поставила себе цель вмешаться в выборы, я думаю криков было бы "из за бугра", на много больше. Сама Сандру нарушений сделал больше 1000, да и перевес в голосах не столь большой (и это учитывая все её косяки). Я думаю что народ ещё покажет, кто прав.

Цитата:
Сообщение от Dad_Cats Посмотреть сообщение
Хочеш купити Бентлі, але грошей маєш тільки на козу. Можеш купити козу, але не хочеш. Бажання не завжди співрозмірні з можливостями, тому треба бути скромнішим в бажаннях і тоді ти будеш менше страдати від розчарувань які дарує тобі сурова реальність. А на сьогодні ця реальність тобі дарує неможливість заправити свій старенький Матрікс.
Это ты наверное про свои проблемы написал? Сочувствую, но так тебе и надо