Показать сообщение отдельно
Старый 29.09.2025, 00:30   #168767 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от алеккк Посмотреть сообщение
кто построил? для кого? или пустые стоят
У нас не стоять пусті. Я ж казав, на двох гектарах стоянки немає де машину поставити після 17.00 .Донецькі і луганські купують. Квадратний метр 1200 доларів зараз в Ірпені. Прикинь як все "хуйово" у людей. А я в 2022 по 800 брав. А ти так охуєнно почав жити російським гражданіном, шо сраку помить нічим, а мопєд свій заправить тільки ослінною мочой. Па багатому ні дать ні взять. Труби вже поміняли вам, підарюга луганська?

----------

Цитата:
Сообщение от angtar Посмотреть сообщение
За 3 года Крымский мост построили, которых самый большой в европе, за 2 года Мариуполь практически восстановили, так что хули там твоя улица в 5 домов...
Та ахуєть, прям Маріуполь вони відбудували. Для кого? Для сотні тисяч людей які під бомбами загинули? Ви одну вулицю там побудували, тепер воно все тріщить, труби лопаються, а за цією вулицею руїни так і стоять. Не треба пиздіть тут голосом тєлєвізора. На супутникових знімках все видно. Завод знищений, роботи немає, води немає практично. Рускій мір блядь прийшов з своїм гімном. До речі, а свєт в тебе є, бо в Бєлгороді всьо блекаут? Туди шось прилетіло і йобнуло так, шо стало темно. І це був явно не дрон, бо гугнуло по взрослому.

----------

Цитата:
Сообщение от Иван427 Посмотреть сообщение
Ляяя дружище.
Поверь,они и до 2014 были глушью.
А дальше только хуже пошло
От жеж ти надуте падло. Ти ж з села глухого в калужській області пиздиш, до тебе ж навіть автобуси не ходять.

----------

Цитата:
Сообщение от angtar Посмотреть сообщение
За 3 года Крымский мост построили
Скільки ви там на нього витратили? 50 млрд долларів в рублях? Ну так ми його по любасу наїбнемо, ібо нахуй він в нашому Криму потрібний. Ми до вас в гості в найближчому столітті їздити не будемо.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 29.09.2025 в 00:18..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием