Показать сообщение отдельно
Старый 26.09.2025, 00:21   #168693 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Kot 01 Посмотреть сообщение
Вот как я писал, что пидорок хуесосный полный и окончательный дебилоид и вместо мозгов у его куча говна.
Ти надоїв, хуєсос майкопський своїми гомосяцькими однообразними мислями. Ідеш нахуй в ігнор в клуб підарасів, бутилкосідєльцев, шваброочкодєржатєлєй і подібної елітної публіки. Там в кожного з вас є персональне місце біля персональнї параші. Зайдеш в хату, там смотрящій Елік, скажеш йому, що їбешся ти в усі можливі і неможливі дірки, можеш лизати очко, ковтати спєрму, їсти гівно прямо з підлоги. Коротше не стісняйся там в тебе всі свої.

----------

Цитата:
Сообщение от zuvinas Посмотреть сообщение
Нет,сначала возьмут они в рот, а потом раком приползут прощения просить.
Та шо ж з вами такоє? Шо ж ви всі про ізвращенія так мєчтаєте? Ти ж наче в Європі живеш? Сука шось не схоже, явно з Уралу. В рот, в жопу. Тебе шо папка кацап в жопу в дєтстві виїбав, шо ти так палиться почав? У вас схоже все хуйово розвивається, шо ви всі так вскриваєтесь в своїх сексуальних гомосяцьких наклонностях. Гавняні тігри блядь.

----------

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
Ну почему же, военные действия без потерь не бывают, но вот ты радуешься каким то точечным с нашей стороны, а соотношение почему то не видишь, а ведь у вас каждый день потери в разу больше, чего ты за свои молчишь? Например что там в Кировске под Красным лиманом? 63-я бригада всё? Дружковка, Краматорск на очереди? А что там в Гавриловке? Калиновская всё?
Так приносі, я ж тобі не заважаю. Але будь ласка з підтвердженнями не від ваших Конашенкових, а хоча б від ДіпСтейт, чи ще чогось викликаючих довіру хоч якусь. А то тобі пиздять в вуха якісь помийки яким віри немає без всяких доказів, а ти сюди це гівно будеш тягати. Будуть докази неси, чоужтам. А по тим селам нічого не знаю, не чув. Всі твої зашкварні інсинуації про наші кратні потєрі вашим, ну дядьку, на чому вони засновані? На вашому тєлєвізорі для вас дебілів? Ну нєт у вас потєрь, а у нас два мілліона. Чув вже. Хуйня тупа. Обмєни трупами міліон на одного кожен день міняєте. Щас сяду і заплачу і розкаюсь який я був дурний шо вам в святу правду не вірив. Айяйяй. Але у вас проблемка. Сьогодні був розбомблений Астраханський нафто-газо переробний завод потужністью 12 млрд куб газу на рік. 12 вибухів, пожар, дим, срака і піздєц. Завод зупинений. Виробляв сірку для вибухових речовин, бензин, СПГ, кєросіни і всяку хуйню. Бензином для свого матрікса запасся? Бо будеш блядь ногами ходить, якщо проїбав попередження і повірив в бєзсмертність Вялікої Мразіянії.

----------

Цитата:
Ваши ВСУшники массово сдаются в плен и нихотят воевать, остальные уёбуют так быстро, что оставляют укрытия с светом и оружием, остальных "двухсотят". А ты мне задвигаешь за какой то ангар, на учебном полигоне.
Я шось пропустив і ви вже під Львовом? Чи все там же в Донецькій області?Ну і як воно в тебе вся ця массовість здачі ВСУ сообразується з тим, що ви ніяк до Покровська не доберетесь?

----------

Цитата:
Брехло собачье, какие это ваши?
Оппа, а чиї? Там на них навіть тризуб намальований, віриш? І пілоти на українській розмовляють, шо тобі не так. Звісно шо наші літаки. В нас все наше, навіть джавєліни і бредлі наші. В тебе є сумніви? Це ж як ваш газ, кордон в трубі пролетів і вже не ваш. Але все це не важливо, головне що Сушки і пілоти здохли і вони були ваші. А там дивись в нас ще й згодом наші Томагавки з'являться.