Цитата:
Сообщение от =Stil=
Бля от ты пиздун, а другой значит спокойно зайдет и начнет фотографировать, а потом рассылать по интернету? ВВася ты дурак? Кто себе вот так запросто навалит срок? Я в Молькино бывал несколько раз, его половину с дороги видно, знакомых оттуда достаточно, да и вообще это учебка)), пиздец ты фантазер
|
Ага, ти там бував кілька разів, тебе провели по всіх об'єктах, все показали. Почотний караул і духовий оркєстр тебе, таку важливу персону, зустрічав на цьому воєнному об'єкті? Салют був? Блядь, я в захваті від твого високого рівня.

Половину з дороги видно? А другу половину не видно? Дебіл, такий ангар будується за один місяць. Траншею викопали, підлогу заасфальтували, арки поставили і профілем накрили. І заганяй туди вночі що завгодно, ніхто не побачить. Іскандери по нам з краснодарського края свої ракєти запускають, но їх сука ніде немає. Просто не існує і вони ніде не стоять. Ти взагалі на чому свою самовпевненість строїш? Чи ти просто не сприймаєш втрати своєї армії у війні як реальність? Стратегічні літаки попалені дронами на аєродромах з фото і відео теж для тебе фейк? Ну тримай ще один фейк. Сьогодні наші ваш бомбєр Су-34 завалили, який каби по Запоріжжю скидав. Но ти не вірь. Хахли не способні на таке. Так тільки ви можете.
----------
Цитата:
Сообщение от =Stil=
а "Гранту" я победил))
|
Гєрой. Ти ще деу ланос побєді.