Показать сообщение отдельно
Старый 24.09.2025, 22:14   #168661 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
Ну вот опять пиздежъ, дальше некуда, ну вот откуда у тебя данные о наших потерях??? И как они могут вообще быть у вас, если мы наступаем, у нас понятно, мы видим ваши потери, практически визуально, да и прошлый обмен ваших 200=х -1000, на наших 29, ну блядь хоть тут ты не пизди, это же видели все, даже весь мир, как вы пытались отказаться от своих, ну пиздун тоы ебаный)).
Если прочитать твой остальной пищдежъ, то получается что мы вас пиздим по всей ЛБС, с помощью гомна и палок))), такого - не бывает!)))
Бачиш в чому річ, ти свої догадки будуєш на інформації отриманої про Україну з телевізора. А вона у вас повністю не відповідає дійсності. І ніяку іншу інформацію завдяки своїй обмеженості і відключеному критичному мисленню ти не сприймаєш. Мені зовсім немає ніякого смислу придумувати якусь іншу картинку відмінну від того, що я бачу, живучи опосередковано в Україні. Для чого? Щоб що? Мені за це що платять, чи що? Я ж не пропагандист, щоб вішати лапшу одному десятку старих московитів-підарасів, які сидять в помийці і дрочать на Хуйла. Нахуя мені вас переконувати? Все що мені з вас цікаво, то це як живі і начебто розумні люди, які розбираються більш менш в ремонті машин могли так розумово деградувати, щоб жерти відверту брехню кремлівської пропаганди. Особливо про нацистів і бандерівців. І як вони так розумово могли опуститися до рівня тупих виродків які радіють смерті других людей. Просто колись було цікаво, як пропаганда Гітлера могла так настроїти багатомільйонну націю і в підсумку натворити таких диких справ в знищенні людей. Що треба було зробити з німецькою розвиненою нацією, щоб перетворити їх на вбивць і нелюдей. Але в Гітлера були тільки радіо і газети. А ще багатолюдні зібрання на площах.
І тепер все це я спостерігаю в Росії, розуміючи що у Хуйла набагато потужніші інструменти, телевізор і інтернет. І звісно в нього все вийшло. Він зробив з вас безмозглих рабів, а тих кого не зміг поміняти, або хто йому в цьому заважав - просто вбив. І ви це прийняли і перетворились на дурних і розумово мертвих подоб людей. З цим вже нічого не зробиш, бо це дорога в один кінець. Навіть якщо поміняти вам владу на повністю протилежну і розказати вам, що вас весь час дурили і внушали вам вєлічіє - це нічого не змінить в вашій свідомості. Бо ніхто не зможе погодитись з тим, що він ідіот і піддався тупій брехні. Один випадок, який дав мені зрозуміти силу вашої пропаганди стався ще в далекому 2014 році. Тоді померла моя мама. Їй було 83 роки. З Южно-Сахалінська на похорони вилетіла моя сестра. Вже не пам'ятаю чому, але аєродром в Кривому Розі чогось не приймав і вона сіла в Дніпрі. Це 150 км. Дзвонить мені і просить забрати. Я їй кажу, що мовляв сідай на маршрутку і їдь, бо не маю можливості туди їхати, зайнятий огранізацією похорон. А вона мені каже, що мовляв в них в Россії кажуть, що мовляв бандеровци останавлівают маршруткі і грабят рускіх. Я їй кажу - мовляв ну дурня ж, що це за брєд? Але сіла і поїхала. З автовокзалу я її забрав і питаю, мовляв ну що, бачила бандерівців. - Не відєла, навєрноє повєзло. Поки були похорони, потім ще днів 10 вона тут була, ні одного нациста і фашиста не зустріла, наче все добре, заспокоїлась, потім поїхала додому і вже звідти знову про бандеравцев, фашстов і нацистов. Ну кончена. Як і ти. В підсумку ми більше не родичі. Так шо продовжуйте ганятись за придуманими для вас нєонацистами і з задоволенням з'їзжати з розуму, раз це вам подобається.

----------

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
Послушай, ты заявил что в Молькино, это я могу проконтролировать лично и заявляю, что там такого нет (значит уже пизлежъ)), а если это в другом месте, то где? И где гарантии что это вообще в этом году? Вобщем я реально поймал тебя на брехне, которую ты подхватил с интернета, которую в свою очередь сляпали для пропаганды))
Це не я заявив, це інтернет і ваш тєлеграм-канал Досьє Шпіона. Не пизди, що ти можеш контролювати полігон в Молькіно. Тебе туди ніхто не пустить. Це був критий ангар, який ти - постороння людина бачити не міг. Рівень в тебе не той, щоб показувати тобі такі об'єкти, по яким може прилетіти. Ніхуя ти нікого не впіймав на брехні, бо я тобі дав фотки яких в інтернеті повно на різних сайтах і ваших і наших. Мабуть один ти їх не бачиш. Але це твоя проблема. Маю здогадки, що вони з'явились лише після того, як ці машини вже звідти витягнули, щоб по цьому місцю прилетіло ще раз і були витрачені боєприпаси впусту.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 24.09.2025 в 22:17..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием