Показать сообщение отдельно
Старый 23.09.2025, 13:37   #168599 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
Я могу понять как тебе обидно и почему ты так пытаешься все перевернуть, но факты - вещь упрямая, а истина - одна, как бы ты не изворачивался.
В тому то і річ, що те що ви називаєте фактами ними не є, бо ви ніколи не оперуєте ними, а лише розказуєте що вони є. А істина вона є - її всі бачать окрім вас, в неї вас постійно тикають носом, но ви цю істину не приймаєте, бо вона завжди проти вас. "Нас там нєт, єто не ми". Ось ваш девіз вашої соврємєнності. Ви народ, який творить злочини, вважає, що має на це право і не усвідомлює, що попереду касса в якій треба буде платити. Так от ця касса це і є те, що я з впевненістю можу сказати, що вона колись у вас "будєт". Просто вона настане не одномомєнтно, а поволі, ви будете звикати до нових обмежень, до більшого терпіння, до більшого тиску. Ну таке, люди кругом живуть хоч в тюрьмі, хоч в ямі. Різниця лише в витраті здоров'я і довжині життя.

----------

Цитата:
Сообщение от cfkvsi Посмотреть сообщение
Нерабы выбирают кто будет их хозяин
Такий раб як ти навіть права вибору не має. Вільні люди можуть вибирати собі роботодавця і спосіб заробітку, або зовсім не робити. Такий раб як ти ніколи не зможе змінити рабовласника, бо в тебе прав на це не має, як не має і права вибирати собі роботу. Будеш робити все що тобі накажуть.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 23.09.2025 в 13:44..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием