Цитата:
Сообщение от =Stil=
Я так хочу, я в это верю, но от меня мало что зависит, а идти на твой троллинг, это просто идиотизм. "Отвечать за базар", это когда ты сказал что то уверенно, что от тебя зависит, но не сделал. Ты просто не правильно понимаешь этот посыл, но выставляешь себя неким "паханом", который может решать, но по факту ты просто "баклан". И вот как раз за твое "фуфломьот - шлєпєр", если бы ты был передо мной физически, ты бы уже отхватил пиздюлину.
Dad_Cats, Не надо подражать тому, о чем ты понятия не имеешь (это видно и вызывает усмешку). Я тоже не великий знаток (не проходил те "университеты", но уж так получилось, что некие воспитания, получал "на улице", куда периодически приходили "откинувшиеся". Поэтому не надо подражать, смотришься по меньшей мере нелепо, лучше баклань на своей мове))
Это просто юморное выражение, шутливый слово оборот. Но если ты напрочь лишен юмора, то мне остается тебе просто сочувствовать, боженька тебя чем то обделил и ты тупой, как угол в геометрии))
|
Шось тебе попаяло по дорослому. Просто в мене вже рвотні позиви від вашого і твоєму в тому числі "будєт і будєш". Треба вам обережніше викоростовувати майбутній час в своїх прогнозах, особливо в рамках сьогоденності ситуації. А по поводу мого відчуття гумору, то це якраз тобі його не вистачає, щоб відчути ту анекдотичну ситуацію в яку ви попали з вірою в свою непереможність і вялічіє, нацизм і існування бандерівців і фашистського оголтєлого рєжиму в Україні. Ваших постійних погроз кривавими карами конкретно мені не маючи навіть теоретичної можливості зустрітися зі мною фізично. Ваших постійних гомосяцьких випадів, які завжди зустрічають таку ж відповідь на вашому гомосяцькому рівні і вашого рефлексуванні на це так, як начебто я роблю це першим. Я думаю, що ви просто усвідомлюєте ту безвихідність ситуації в якій опинилась ваша країна і ви разом з нею під управлінням тупої мафії яка загнала вас в безперспективність і невідомість майбутнього і тому весь час його моделюєте у співмірності до вашого розумового рівня і інтелекту.
І це ваше моделювання засноване на безкарності і невірі в справедливе покарання за ваші злочини і ваші бажання когось нагнути і покарати лише за те, що хтось хоче жити не під вашим началом. Вони і викликають в мене таке відчуття гумору, якого в мене в співвідношенні з вами всіма разом набагато більше.

----------
Цитата:
Сообщение от Mems
В январе 2025 года после освобождения села Русское Поречное наши войска обнаружили, что все его жители были убиты. Ни один мужчина, женщина или ребёнок не пережил украинскую оккупацию.
А теперь вопрос Курская трагедия и кто командовал в это время группировкой "Север" ?
|
Ну так треба було показати фото і відео в СБ ООН розстріляних людей кровавими нєонацистами, так само як ми це зробили в Бучі і Ірпені. Запросити європейських слідчих, щоб вони зібрали докази цього ужасного прєступлєнія. Но я шось не пам'ятаю такого кричущого факту. "Всє житєлі сєла" це ж дуже багато і міровая обществєнность точно засудили би такі звірства. Але біда вашої брехливої пропаганди в тому, що вона завжди ці речі висмоктує з якогось хуя і видає без жодних доказів. Но лапті все одно вірять, бо раз офіційні СМІ кажуть то вони брехати не можуть. Ну то це ваша проблема, а не наша. У геноциду завжди є прямі докази і ознаки, які ми приводимо з фото і відео, а ви ніколи. Жертви можуть виглядати по різному. Їм можна зв'язати руки і застрелити в голову, або в груди, закидати гранатами в підвалі і це точно буде виглядати як злочин і страта. А можна закидати село КАБами і градами, розбомбити його вщент в надії знищити українські війська, попутно знищивши і мирних жителів, а потім заявити що українці знищили їх, бо в цій щебьонці не залишилось нікого живого. Але доказів що це була безсудова страта не буде і можна вийти в звинуваченнях на самих себе. Ви тут демонструєте вже кілька разів списки воєнних об'єктів, куди націлювались ваші ракети і дрони, а ми потім показуємо фото розбомблених мирних будинків, школ , центрів міста, вокзали, куди вони прилетіли. Такі діла. І дивлячись на ваші списки цілей і фото результатів куди вони попали не дуже віриться, що ваші ракети і дрони мають таку погану точність, щоб попадати по мирним цілям замість воєнних об'єктів.