Все, немає у вас РПЦ. Сатана там правіт бал. Товариш Бог більше не розуміє російську мову.
Вселенський патріарх Варфоломій 19 вересня, під час виступу на засіданні Ради з міжнародних відносин у Нью-Йорку засудив дії Російської православної церкви, яка благословила вбивства українців.
Зазначається, що патріарх Варфоломій назвав війну в Україні незаконною і охарактеризував як величезну трагедію. "Духовний вимір" війни, на думку патріарха, полягає у тому, що РПЦ відкрито підтримала вбивства православних.
Варфоломій звинуватив Московський патріархат у "слідуванню застарілій та абсурдній імперській доктрині "руського міра", яка почала зміцнюватися після розпаду СРСР".
Він назвав РПЦ "інструментом держави та церквою, яка себе скомпрометувала" - і це стало однією з причин, чому Константинопольський патріархат підтримав прагнення українського народу мати свою самоврядну Церкву і "здобути омріяну свободу совісті".
----------
Цитата:
Сообщение от Mems
Ну ти панночка в роках вже і ти віриш ? Ответь поржем какое ты лошаро
Там для таких осіб вже окремі пам'ятні петлі для вилову заготовили
|
Це яндекс перекладач такого гімна тобі підкинув, а ти з'їв? Якщо шо, то пам'ятні пєтлі це скоріше хрестики і іконки на шнурках з ініціалами Хуйла для ваших орків.

Ну прикинь, я піду, мене посадять в окоп і встигну забаранити пару - трійку ваших молодих і красівих м'ясоорків які будуть бігти по відкритому полю щоб забаранити мене, старого і ні на що не годного. Дітей я вже наробив, повітря порчу вже даремно. А ваші орки ще нейобані, демографія у вас не в пизду. І я забараню трьох спєрмоносітєлєй руского міра і майбутніх поколінь. Ну а потім вже мене. Нормальна ціна за вільну Україну, нє?

До речі зрєніє у мене як у сокола, окуляри не використовую і стріляю в ростову мішень метрів на 300.