Цитата:
Сообщение от =Stil=
Вот именно это и символизирует - переписывание истории. Ты дошел уже до полного маразма, оправдывая Гитлера, ты совсем ебанутый? Ты почитай историю, про Бенито Муссолини и тут не так важно где, гораздо важней как этим воспользовались и кто.
У тебя похоже "Стокгольмский синдром"
|
Обмеженість і дрімучість індівідума завжди нахилена роздавати ярлики. Ти десь побачив, що я виправдовую Гітлера просто не назвавши його режим фашистським? В Німеччині тих часів був націонал-соціалізм. Звучить не гірше чим класовий соціалізм в СССР і практично мало чим відрізняється в своїх діях і наслідках, правда? Але в скороченому вигляді слово нацизм набуває іншого відтінку. І тому ви так боїтеся "переписуванню історії". Тому що ваші Лєнін і Сталін мало чим від Гітлєра відрізняються. Ну а Путін їх послідовник, який оформив іншу назву яку можна поставити поруч з цими поняттями - рашизм і він об'єднує всі ознаки тих двох. Так шо розвиваєтесь в цьому напрямку, да.
Цитата:
Сообщение от =Stil=
Я одно знаю точно, если бы Байден, вдруг отрубил бы вам поставки и бабло, ты бы на него столько... дерьма вылил и так бы стебался над его деменцией...
|
Да, да, ти точно знаєш, щоб б було якби... Головне, шо хуй перевіриш твоє всезнайство в подібних випадках. Схоже, що в тебе ті самі симптоми, що і у Трампа. Він теж знає, що війна не сталася б, якби він був президентом.

, але забуває, що війна почалася при ньому і саме він надав Джавєліни.

Давай вже блядь, не сміши мене. Він би знав. Зараз нам Трамп нічого безплатно не дає. Перекрив вже. Але ж є ще Європа і твої післябачення минулих собитій в умовних способах не витримують критики. Немає смислу в них, бо є так як є і так як вже сталося. І ви нічого не можете вже змінити. Війна завжди йде не за планом, бо врахувати всі майбутні ньюанси не можливо. Не думаю, що у вас не було політичних і воєнних аналітиків, які попереджали Путіна про ці ньюанси, але подібна до твоєї самовпевненість і невігластво в історії відкинула ці попередження як зайві і незначущі. Результат - міжнародна ізоляція, санкції, стагнація в економіці і загалом повний провал. Розумних людей у вас критично мало і вони ні на що не впливають. А більшість така як ти - з фанатичною вірою і стягом вєлічія.