Показать сообщение отдельно
Старый 19.09.2025, 19:34   #168467 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от алеккк Посмотреть сообщение
хахлы ипать вас горько в сраку, когда в эс и нато? тащите Януковича назад, Зэлю гэть! Зеля гнида чы не? уси на майдан! нерабы плять, щээээ нэээ вмээрлааа
Біснуєшся того шо спина від грязюки свербить, а почухати нікому?

----------

Цитата:
Сообщение от angtar Посмотреть сообщение
ты по собственному использованию рекомендуешь?
тебе помогло?
Ти ж бачиш, для москалів зроблено, бо інструкція на російській мові. Це ваш продукт, в нас такого не буває. Так шо бігом в аптєку і приймай, і орально і ректально.

----------

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
У меня тоже ремарка на счет тебя, я был им во времена СССР и никто меня не изгонял, ты тоже служил во времена СССР, значит ты тоже фашист?
Dad_Cats, Где логика?
Нєт канєшно. Совєтська армія не була фашистською у 80-і. Вона такою була десь починаючи з 32 і по 45. А коли я служив вона була відстійною, як і все совкове. В ній не було логіки і розуміння навіщо вона є. Ну от наприклад покраска трави, або намазування плацу ваксою. Нахуя? Ніхто не знає. Сплошна показуха і потьомкінська дєрєвня. Автомат за два роки бачив два рази. В воєнному білеті в мене спеціальність стрєлок. А насправді я був пожарним. Або наприклад форма парадна. І голанка і штани суконні. Тобто це сука шерсть. Штани без ширінки. Застібаються з боків на гудзики. В Криму блядь. де влітку 35 в тіні. Добре що влітку хоч голанка біла і хебешна, але вона з рукавами, а під нею тєльнік. І от ти в цій формі в увольнєнії. На голові безкозирка. Красіво блядь, піздєц, але піт тече кругом і внизу і зверху. Казалось би зробіть штани з хебе і голанку з короткими рукавами, на голову пілотку, або бєрєт. Штани були б дешевші чим з шерсті. Хорошо хоч роба була з хб і бєрєт був до роби. Ну але кому воно було нахуй потрібне в штабах?
І от потім після 91 наша армія так і залишилась совковою, навіть більше, форма стала пластмасовою, вона сука плавилась на солдатах від вогню. І тільки з початком війни в 2014 в нашій армії щось почало мінятись. А ваша почала мінятись набагато раніше і разом з хорошою формою стала фашистською і знову захотіла підкорювати сусідів. Сьогодні був клієнт з Маріуполя. Розказував як ви розстрілювали машини з біженцями які хотіли виїхати до того як почали дозволяти виїзд. Він тікав вже після дозволу який дали на два дні і проїзжав мимо розстріляних машин на узбіччі дороги. Так шо ваша армія стала фашистською, а ти став фашистом вже незалежно від вашої армії. Повністю її підтримуєш, уболіваєш за неї, то чому ти не фашист бивший льотчик? Питання риторичне.