Цитата:
Сообщение от Иван427
Со знаком вопроса,вопрос пишеться, обізяна не грамотна.
|
Мухаха, слабоумний неграмотний нєуч доїбався до відсутності знаку питання. Ти знаєш, що я знаю що там повинен бути знак і це просто пропуск який лише підтверджує те що я його не свідомо пропустив. А ти робиш помилки з неправильними буквами, бо не знаєш як правильно писати ту чи іншу букву. Це до речі складність і абсурдність вашого руского язика, який придуманий дебілами. Цей дебілізм трохи більшовики почистили з твердим знаком і ять, але перестаралися і прибрали Ї і І, зате добавили Ё, яку ніхто не хоче писати і замість неї ви пишете Е там де по логіці потрібна бути взагалі О. А подвоєння приголосних де треба і не треба це зовсім темний ліс, навіть в такому слові як Россія де воно і нахуй не потрібне. Закінчення прикметників "ГО" читаєте як "ВО" замість того, щоб і читати і писати "ВО". Пишете О, читаєте А. Читаєте Е, пишете И і замісто слова "будєт" виходить слово будіть. І такі тупі дебіли як ти так і не дотумкують що ж потрібно писати, бо не вистачає у вас об'єму пам'яті запам'ятати всі дебільні правила вашаго вялікага русскага язика.)))) Бо ви недорозвинені дебіли на почві наслєдствєного алкоголізму