Показать сообщение отдельно
Старый 16.09.2025, 21:53   #168362 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Иван427 Посмотреть сообщение
Не трогал я твой обед)

----------

Шо там балакают в элитьних ирпеньских подвалах?

----------

Ты бля как лягушка на охоте
Кроме говна очек и хуёв нихуя не видиш.
Ну Говнохуй, я розмовляю з тобою на твоєму рівні, вище якого ти піднятися не можеш. Наприклад ти якось скромно відмовився розказати мені чим відрізняється в твоєму розумінні війна від СВО. Просто ти спочатку про це пиздонув, шо мовляв якби була війна, то ми би за три дня Київ здали, а поскольку СВО то затянулось на чотири роки. А по відношенню до різниці цих понять ти затих і почав розмовляти про гівно і хуї. Ну а я теж, шоб ти не залишався на самоті і не розмовляв сам з собою. Так вийшло. З тупим тобою треба розмовляти примітивно, а інакше ти тормозиш.

----------

Цитата:
Сообщение от Иван427 Посмотреть сообщение
Тебя это должно беспокоить в самую последнюю очередь)
Или подружка адвокат тебя динамит и на связь не выходит с отмазками интернет отключили))))
Ти говнохуй весь час огризаєшся як побита вожжами собака. Скуліш і ховаєшся в будку. Так не годиться. Вилазь і розкажи про війну і СВО.

----------

Да кукарьохи, є ще для вас одна цікава новина. У Владівостоку забаранений комбріг 155 бригади морської піхоти, а на базі дислокації цієї бригади пролунали декілька потужних вибухів. А це саме ця бригада, яка розстрілювала і катувала мирних жителів Бучі і Ірпеня і саме той комбриг, який віддавав ці накази. Награда знайшла своїх героїв. А я ж вас попереджав, що Мосад це школьніки і дєтсадовці в порівнянні з СБУ і ГУР.