Цитата:
Сообщение от =Stil=
нахуя мне индийский, мне и Черном море, в Крыму нормально
|
Отакої! А як же збувалки Жиріка? Чи апєтіти трошки упали? Ну буває. На безриб'ї і страпон - хуй. Но в Чорному морі краще лапи не мити. Мазут, гівно всяке плаває. Засрали ви Чорне море. Там де кацап - там завжди гімно і напівфабрикати дров. Бензин ще по талонам є в твоєму хуторі?
Не нужен мне берег турецкий,
И Африка мне не нужна
А я остаюся с тобою,
Родная навеки страна!
Цитата:
Сообщение от алеккк
если бы ты учил историю, а не пиздел очком, то знал бы шо хахол жрёт сало, сало это хахлячая совесть, он за сало родину продаст, а ты хамон, какой нахрен хамон у хахла, неуч.
|
Нєуч, якби ти вчив історію і бачив як виглядає хамон, то знав би що в хамоні є і сало. І нахуя мені за хамон і сало платити совістю, якщо я можу за нього просто заплатити гривнями. Це тільки кацап який мріє полизати хамон хотів би заплатити совістю, але у кацапа немає ні гривень, ні совісті. А за рублі хамон не продається. Тому ти будеш лизать не хамон а послєдній хуй без солі. І тут одне для тебе харашо, цей процес для тебе безплатний.
----------
Цитата:
Сообщение от angtar
За одно это вас, уёбков, надо уничтожать всеми доступными методами, и нахер эта гуманность, потому как хороший какел это дохлый какел!!!
|
Тю як в тебе срака порвалась з нічого. Ну зносять люди чергового кацапського ідола, звільняються від символів комуністичного фашизму. Шо такого. Воно потріскалось, саме вже валиться, ще впаде на когось і вб'є. Нахуй воно потрібно це окупантське наслєдіє? Це ж не піраміда і не сфінкс якийсь, що повинно віками стояти. Зняли й зняли, а в тебе рвонуло так, шо ти вже мабуть і контракт підписувати побіг в гнєвє? Шо нє? Ну ладно, кальсони порвав значить всіх ти налякав. І тепер всі бояться отвєтствєності.

----------
Цитата:
Сообщение от алеккк
ты куда меня дел? и тут наепал
|
З тобою все сложно. Бо то підари, а ти підар підарів.