Цитата:
Сообщение от =Stil=
ты младше меня, значит ты его даже не мог видеть, да и понимать что это вообще телевизор)), гамно ты тоупое и пиздливое
|
Ти зовсім не вдупляєш ніхуя. Я молодше тебе на 1 рік. листопад 1964. Фільм демонструвався до 1970 року. І я дивився його вдома, бо в нас тоді був свій телевізор. Тобі ніколи не казали, що ти впертий до їбанутості і зовсім не сприймаєш того, що тобі кажуть інші люди. Батьки купили цей телевізор в 1970 році, я досі пам'ятаю цю подію, бо це був на той час дорогий телевізор і він коштував 860 рублів. Чого я запам'ятав цю цифру, бо батьки сокрушались з того, що через два місяці він подешевшав на 200 рублів. І гівно було рєдке. Воно постійно ламалось і мастєр приходив його ремонтувати трохи не раз на місяць. Кольорових програм було мало, але пам'ятаю що тоді йщов кольоровий мультік Кот в сапогах. І да при розпаковці і першому включенні збіглись всі сусіди подивитись на це чудо з кольором, з діагоналлю 59 см. Він важив мабуть кіллограм 60. А моїй старшій сестрі купили магнітофон Дніпро і вона мене від нього відганяла і слухала свого Магомаєва.
----------
Цитата:
Сообщение от angtar
это которую петлюровцы устроили?
|
Що ми й тоді себе самі обстрілювали, а вас там нєбило?
----------
Цитата:
Сообщение от =Stil=
Ёбаное ты тупое создание, как ты вообще дожил до своих лет? У вас там место что ли ьакое в вашем "кривом", что оттуда сплошные уроды получаются? Тебе зеля не родственник? А может у вас папа был один?
|
Та пішов ти нахуй, баба ти з яйцями. Ти ж не мужик, ти ніколи не визнаєш своїх пройобів