Цитата:
Сообщение от =Stil=
Вот именно поэтому, с вами никакие бумаги, или соглашения подписывать нельзя, вас надо давить как клопов. (Обмануть можно любого - один раз). Никакого перемирия, только ваша - капитуляция. Вы твари нерукопожатные, с вами надо как с чертями.
|
Будапештський меморандум. Договори про дружбу. Ви ж підписували? То чого ти жопу рвеш про якісь підписані вами договори з нами. Ви їх не соблюдаєте, ну відповідно і з вами ніхто не соблюдає і більше нічого не підпише. А руки ваші пожимать ти шо? Вони ж в крові по лікті. Капітуляцію хочеш? А нам вона не треба. Ми ще не всі НПЗ вам спалили. До речі, що там в тебе потушили чи ще горить? Ти не біснуйся, ми зараз ракет на робим, реактивні бомби ЕРАМ до ф-16 почепим і побалакаємо про капітуляцію.

Короче, рубай будку яка ближче.
----------
Цитата:
Сообщение от =Stil=
что касаемо дерьма, равных тебе нет)))
|
Так я еліта, я по всякому можу і культурно і про вашу жопу грязними словами розкажу. Мені можна.

----------
Цитата:
Сообщение от =Stil=
опять желаемое за действительное?
|
Тобі просто не докладують. А в інтернеті вже повно супутникових знімків. Це ж ще вчора було, я мовчав поки підтвердження в СМІ не з'явились. А тобі досі ніхто не доложив.
----------
Цитата:
Сообщение от cfkvsi
пока блохасто-шалопутные тут изгаляются,наши планы кардинально изменились
|
Ніхуя на твоїй карті не зрозуміло.
----------
Цитата:
Сообщение от =Stil=
Его просто надо поставить всем в игнор и не обращать внимания, он просто ебанько три раза)))
|
Так ви не можете витримать той ігнор. А ти так зовсім смішний в цьому. Ігнор поставив і відповідаєш йому.